Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

ΝΑ ΛΥΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ

Σε δρόμο καρμανιόλα έχει μετατραπεί η οδός Πτολεμαίων (Ο δρόμος από την Νομαρχία προς το νοσοκομείο), αφού και στις δύο διασταυρώσεις του τόσο με την Λ. Κ. Καραμανλή όσο και με την Σκάρμπορο, είναι τρομερά επικίνδυνες.

Ιδιαίτερα δε κατά τις απογευματινές ώρες του καλοκαιριού που ο ήλιος τυφλώνει τους οδηγούς.
Από την άλλη είναι δρόμος άμεσης προσπέλασης για το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, με ότι αυτό σημαίνει.
Αν και υπάρχουν τα ανάλογα τροχαία σήματα, αστάθμητοι παράγοντες, όπως στην φωτογραφία εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών για την ασφαλή διέλευση της διασταύρωσης.
Σε κάθε περίπτωση πάντως οφείλουν οι αρμόδιοι να σηματοδοτήσουν τις εν λόγο διασταυρώσεις για να μην γίνουμε μάρτυρες δυστυχημάτων.

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι ίσος ο αυτουργός του ατυχήματος, ανήκει δε σε δικηγόρο της Φλώρινας.
Η τροχαία σε κάθε περίπτωση λειτουργώντας άψογα καταλόγισε την παράβαση και έβγαλε και φωτογραφίες
Διαβάστε περισσότερα...

Φλώρινα: τροχαιο με ελαφρά τραυματία

Σύγκρουση οχημάτων με ελαφρά, ευτυχώς, τραυματία μικρό παιδί, στην διασταύρωση "καρμανιόλα" επι της οδού Πτολεμαίων με την Λ. Κων. Καραμανλή

Στίς 18:00 σήμερα αυτοκίνητο κινούμενο πρός Βίγλά, έπεσε με ταχύτητα σε όχημα που ερχόταν απο τον δρόμο του νοσοκομείου. Η σύγκρουση ήταν ισχυρή με αποτέλεσμα το όχημα που ανέβαινε την οδό Κων. Καραμανλή (SEAT) να προσκρούση στην πόρτα του οδηγού του άλλου οχήματος. Απο την σύγκρουση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μικρό παιδάκι που επέβαινε στο SEAT, ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Απο την τροχαία Φλώρινας θα σχηματιστεί δικογραφία μια και υπάρχει τραυματισμός.
Διαβάστε περισσότερα...
Related Posts with Thumbnails