Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Επιμορφωτικό το DVD της Ντούβλη με ΦΠΑ 5,5%

ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ???????????????



Το DVD της Μαριάννα Ντούβλη έφθασε στα περίπτερα ως «επιμορφωτικό», αφού η συσκευασία περιείχε περιοδικό που είχε ως τίτλο "Sex in the City of Athens".

Έτσι στο τελικό προϊόν προστέθηκε ΦΠΑ με συντελεστή 5,5%.
Με βάση τη νομοθεσία τα DVD με εκπαιδευτικό περιεχόμενο έχουν το χαμηλότερο συντελεστή, ενώ αν αξιολογηθεί διαφορετικά ο ΦΠΑ μπορεί να φθάσει στον ανώτατο συντελεστή. Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχιζονται οι πανελληνιες εξετασεις

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Διαβάστε περισσότερα...

Πως να διαλέξεις το κατάλληλο μαγιώ

Πολλές φορές, εμείς οι γυναίκες, έχουμε την τάση να ψωνίζουμε μαγιώ απλά και μόνο επειδή μας άρεσε το χρώμα στην βιτρίνα, χωρίς να λάβουμε υπόψην το αν αναδεικνύει την σιλουέτα μας ή όχι. Το αγοράζουμε λοιπόν, και με το που το δοκιμάζουμε στο σπίτι καταριόμαστε την ώρα και την στιγμή που το αγοράσαμε.

Πρώτος και βασικός κανόνας είναι να επιλέγεις καταστήματα που σου επιτρέπουν αλλαγή, σε περίπτωση που κάτι δεν σου “κάθεται” καλά. Πολλά καταστήματα δέχονται αλλαγές εφόσον προσκομίσεις απόδειξη και επιστρέψεις το προϊόν μαζί με τις καρτελίτσες που αναγράφουν την τιμή και την μάρκα.
Αν θες να ψωνίσεις κάτι, καλό θα ήταν να έχεις χρόνο μπροστά σου για να μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα σύνολα με την ησυχία σου. Πάρε μαζί σου μια φίλη που την εμπιστεύεσαι και κάντε τις αγορές μαζί. Θα σε γλυτώσει από πολλές λάθος επιλογές.
Δοκίμασε το μαγιώ πάντα με το εσώρουχό σου και κυρίως του κάτω μέρους, για ευνόητους λόγους!
Παίξε με τα σχήματα και τα σχέδια. Ο χρόνος είναι χρήμα, οπότε αν ξέρεις τα “προβληματικά” σημεία στο σώμα σου, μπορείς να αποφύγεις εκείνα τα μαγιώ που δεν σου ταιριάζουν. Ψάξε για μαγιώ που είναι άνετα και δεν “πέφτουν” με το που μπαίνεις στην θάλασσα. Πόσες φορές έχω αγοράσει μαγιώ που δεν μου “κάθονται” καλά λολ.
Θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη; Τα μονόχρωμα μαγιώ όπως το μαύρο και το navy είναι τα πιο κατάλληλα. Πολλά καταστήματα παρέχουν την δυνατότητα να επιλέξεις ή το πάνω μέρος ή το κάτω. Αφιέρωσε χρόνο και ψάξε εκείνο που σου ταιριάζει. Γενικά τα μαγιώ είναι μικρά σε μέγεθος, γι’αυτό είναι πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μην ξεχνάς, βέβαια, πως τα μαγιώ έχουν την τάση να “ανοίγουν” με την πάροδο του χρόνου.
Έχεις μεγάλο στήθος; Επέλεξε μαγιώ που αγκαλιάζουν όλο το στήθος για να μην έχεις ατυχήματα :-) Τα μαγιώ που έχουν μια φαρδιά γραμμή στο κάτω μέρος είναι ιδανικά για γυναίκες με μεγάλος στήθος.
Χμμ είναι η περιοχή της λεκάνης σου φαρδιά; Το μαγιώ σε στυλ σορτσάκι θα καλύψει την περιοχή ( βλέπε φώτο 2 ). Υπάρχουν διάφορα σχέδια στο εμπόριο. Δεν είναι απαραίτητο να κρύβεις εντελώς μια περιοχή που δεν σου αρέσει γιατί καμιά φορά έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Ένα άλλο μυστικό είναι να τραβήξεις το βλέμμα από το “προβληματικό” σημείο, τονίζοντας το όμορφό σημείο του σώματός σου. Διάλεξε ένα top με οριζόντιες ή λοξές γραμμές – είναι και της μόδας φέτος – που θα τραβήξει τα βλέμματα. Επίσης, ένα top σε έντονο χρώμα θα εστιάσει την προσοχή στο πάνω μέρος.
Έχεις κοιλίτσα; Τα ολόσωμα μαγιώ σε σκούρο χρώμα θα κάνουν την δουλειά ( βλέπε φώτο 3 ). Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς με τίποτα να αποχωριστείς το μπικίνι καλό θα ήταν το κάτω μέρος να σκεπάζει την περιοχή της κοιλιάς. Μην επιλέξεις κάτι χαμηλόμεσο γιατί θα τονίσει την κοιλίτσα.
Είναι το στήθος σου μικρό; Για όλα υπάρχει λύση. Απέφυγε τα σκούρα χρώματα. Προτίμησε στηθόδεσμο σε ανοιχτό χρώμα που καταλήγει σε σκούρο χρώμα κάτω από την γραμμή του στήθους. Οι οριζόντιες γραμμές δεν αναδεικνύουν το μικρό στήθος γι’αυτό καλό θα ήτανε να τις αποφύγεις. Υπάρχουν πολλά σχέδια που προσφέρουν έξτρα ενίσχυση και όγκο. Μπορείς ακόμα να φορέσεις και μαγιώ χωρίς τιράντες με την προϋπόθεση ότι δεν είναι μονοκόμματα. Προτίμησε εκείνα που έχουν στο κέντρο τους διάφορα διακοσμητικά όπως ένα δαχτυλίδι ή ένα φιόγκο.
Διαβάστε περισσότερα...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΜΕΧΡΙ  5 ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Υποψήφιες περιοχές της εβδομάδας


Αυτή την εβδομάδα τη μάχη δίνουν η Φλώρινα, η Καστοριά, η Ίος και η Φολέγανδρος. Ψηφίστε τώρα και μέχρι την Πέμπτη 20 Μαϊου 09:00 π.μ.

Τρόποι ψηφοφορίαςΑπό σταθερό και κινητό:
Καλέστε στο 90 11 900 801 και ακολουθείστε τις φωνητικές οδηγίες (έως 5 ψήφους ανά μέσο).

Τηλ. υποστήριξης 210 94 72 167

Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,45€/λεπτό, από κινητό 1,55€/λεπτό συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Από κινητό:
Στείλτε SMS στο 54660 (μέχρι 5 ψήφους) γράφοντας:

Η (κενό) και 1 για ΦΛΩΡΙΝΑ

Η (κενό) και 2 για ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Η (κενό) και 3 για ΙΟ

Η (κενό) και 4 για ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ

Τηλ. υποστήριξης 210 94 72 167

Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

τη Χαλκίδα με τις διπλανές αφίσες οι οποίες απεικονίζουν τον Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου με σλόγκαν!


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχιζουν να μας δουλεύουν........

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΛΕΝΕ "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ  ΜΕΡΟΣ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 50% ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?????????? Διαβάστε περισσότερα...

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Παραλύει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας την Πέμπτη εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις αλλαγές στο Ασφαλιστικό...

Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11:00 στο Πεδίο του Αρεως και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει στις 10:00 στην πλατεία Ομονοίας το ΠΑΜΕ.

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες, οι τελωνειακοί υπάλληλοι, το προσωπικό των Ταμείων, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν ακόμα οι δημοσιογράφοι, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι τραπεζικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Τις επόμενες ημέρες οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε απεργία ή σε στάση εργασίας. Κανονικά θα γίνουν τα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς στην απεργία δεν θα συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δεμένα θα είναι την Πέμπτη τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών στην απεργία. Θα νεκρώσουν και τα εμπορικά λιμάνια λόγω της συμμετοχής των λιμενεργατών στην κινητοποίηση.
Διαβάστε περισσότερα...

Ατόπημα ΛΟΒΕΡΔΟΥ μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ για το Ασφαλιστικό

Εύλογα ερωτηματα απο τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ
"αφήνει εκτός συγχώνευσης τα “ευγενή” ταμεία με το επιχείρημα ότι έχουν δικούς τους πόρους και δεν επιδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Πρόκειται για το ταμείο των δημοσιογράφων ΤΣΠΕΑΘ, των γιατρών ΤΣΑΥ, των δικηγόρων Ταμείο Νομικών, των μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ και των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος...Μάλιστα, όπως αποκάλυψε δε σήμερα στην εκπομπή ΜΕΓΑ Σαββατοκύριακο, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ότι ούτε καν ανέφερε την ύπαρξη αυτών των ταμείων κατά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα των ελεγκτών"

Σχόλιο απο Ενεργειακοι Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Ενώ σε εμάς θεωρεί ότι μας επιχορηγεί ο Προϋπολογισμός.
Μάλλον ΄΄το προ μήνα πρόβλημα΄΄ υγείας του, πρέπει να τον πείραξε στον εγκέφαλο και του δημιούργησε ένα μεγάλο κενό μνήμης (2ετίας) γι΄αυτό και ξέχασε τι έλεγε προεκλογικά, ιδιαίτερα ο υφυπουργός κ. Κουτρουμάνης.
Βέβαια κενά μνήμης πρέπει να έχει και η ΠΑΣΚΕ και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.
Εμπρός λοιπόν αν δεν άλλαξε τίποτα απ΄αυτά που γυρνούσαν και έλεγαν το 2008: ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.
Διαβάστε περισσότερα...

Φλώρινα: Πούλησε χασίς σε αστυνομικό

Στη φάκα που του έστησαν οι αστυνομικές αρχές έπεσε ένας αλβανός έμπορος ναρκωτικών, όταν επιχείρησε να πουλήσει ένα κιλό χασίς σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.


Η επιχείρηση στήθηκε χθες στη 1 τα ξημερώματα στο Πισοδέρι Φλώρινας. Αστυνομικός παρέλαβε τα ναρκωτικά από 22χρονο έναντι 1.300 ευρώ. Αμέσως μετά την αγοραπωλησία επενέβησαν συνάδελφοί του που είχαν στήσει ενέδρα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράση.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, συνελήφθησαν ένας ημεδαπός, ετών 49, κάτοικος περιοχής Φλώρινας, και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ετών 18 και 27 αντιστοίχως, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός απασχολούσε παράνομα σε αγροτικές εργασίες τον προαναφερόμενο διακινητή και τους άλλους δύο ομοεθνείς του.

Διαβάστε περισσότερα...

Για να μην ΞΕΧΝΑΜΕ

Διαβάστε περισσότερα...
Related Posts with Thumbnails