Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ. Διαβάστε περισσότερα...

Οι αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Δακή

Τελικά πήρε την τελική απόφαση για τους εκλεκτούς του περίγυρου του, ο κύριος Δακής.
Οι αντιπεριφερειάρχες λοιπόν του Γιώργου Δακή είναι οι κ.κ Γεώργιος Δασταμάνης ( Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών), Σαββόπουλος Δημήτριος ( Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς), Γιάννης Σόκουτης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Δημήτριος Ηλιάδης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία».



Είναι επιλογές που σηματοδοτούν τη μεγάλη κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο της Περιφέρειας μας με συνέχεια, συνέπεια, όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο για καλύτερες μέρες
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

papagr: ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Μετά από μακροχρόνια παρακολούθηση και πληροφορίες που είχε η Αστυνομική Δ/νση Φλώρινας,σήμερα το πρωί εξαρθρώθηκε στην πόλη μας μεγάλη σπείρα τοκογλύφων.
Παρουσία δύο Ειρηνοδικών και ενός Εισαγγελέως ,τα άτομα που συνελήφθησαν παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο.
Από πληροφορίες που έχουμε , η σπείρα αποτελείτε , από επιφανή πρόσωπα και Αθίγγανους της πόλης μας.
Επίσης από την ώρα των συλλήψεων διαρρέουν αριστερά -δεξιά και ονόματα που εμπλέκονται με την σπείρα, τα οποία έχουν και άμεση σχέση με την δικαιοσύνη.

Πληροφοριες αναφέρουν οτι κατα την χθεσινή μερα έγιναν πολλοι εφοδοι σε διαφορες κατοικίες στην ευρυτερη περιοχη παρουσία των δικαστικων λειτουργών.

Μεχρι αργά το μεσημερι εξελυσσόταν η αυτόφορη διαδικασία. Διαβάστε περισσότερα...

News from florina: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ?

"Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον ΧΡΗΣΤΌ ΕΥΑΓΓΈΛΟΥ να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει την θέση του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας ..."

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα". Διαβάστε περισσότερα...
Related Posts with Thumbnails