Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Με λαικισμό τύπου «Το ταμπελάκι μπροστά στον ΓΑΠ γράφει "TROIKA-GREECE"» δεν πέφτει το ΠΑΣΟΚ

Και δεν πέφτει γιατί αν πάμε στο λαϊκισμό είμαστε χαμένοι από χέρι μιας και αυτοί είναι καθηγητάδες Harvard και εμείς νηπιαγωγείο... Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια φώτο του ΓΑΠ από τη σύνοδο του OSCE στο Καζακστάν. Το ταμπελάκι μπροστά στον ΓΑΠ γράφει "TROIKA-GREECE" και κάποιοι το συσχέτισαν αμέσως με την γνωστή μας τρόικα. Έτσι το πρωί στον Αυτιά ο Καρατζαφέρης βγήκε και είπε ότι αν εμφανίζεται έτσι στο εξωτερικό ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας πρέπει να παραιτηθεί:
το ταμπελάκι μπροστά στον ΓΑΠ λέει «TROIKA» όχι λόγω της δικής μας τρόικα αλλά επειδή...
στον ΟΑΣΕ υπάρχει όργανο που ονομάζεται "TROIKA". Το όργανο αυτό απαρτίζεται από τον προηγούμενο Πρόεδρο του οργανισμού (δηλ. τον Παπανδρέου μιας και η Ελλάδα είχε το 2009 την Προεδρεία) τον τωρινό (δηλ. τον Ναζαρμπάγιεφ του Καζακστάν) και τον επόμενο (δηλ. την Πρόεδρο της Λιθουανίας που θα έχει την Προεδρεία το 2011).

Μετά το διάλειμμα της εκπομπής έγινε Λούης και δεν συνέχισαν το θέμα μιας και κάποιος προφανώς τους είπε: «λέτε παπαριές και θα γίνετε ρόμπες μιας και»
Πάρτε και μια φώτο που δείχνει ότι ο ΓΑΠ κάθεται δίπλα στον Ναζερμάγιεφ μιας και είναι μέλος της ΤΡΟΪΚΑ και όχι γιατί είναι από τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου:

Και πάρτε και την φώτο της Λιθουανής Πρωθυπουργού που κάθεται δίπλα στον ΓΑΠ και το ταμπελάκι μπροστά της γράφει επίσης "TROIKA-LITHUANIA":

Όλα αυτά αναγράφονται στη σελίδα του ΟΑΣΕ:

«Troika

As the OSCE Chairmanship rotates annually, the Chairperson-in-Office (CiO) is assisted by the previous and succeeding Chairpersons to assure continuity of the Organization's activities. Together, the three CiOs - present, past and future - form the OSCE Troika.

The 2010 Troika consists of the OSCE's current CiO - Kazakhstan's Foreign Minister Kanat Saudabayev, plus the Foreign Ministers of Greece, which held the OSCE Chairmanship in 2009, and Lithuania, which will chair the Organization in 2011.»
και με λίγο ψάξιμο θα μπορούσαν να τα είχαν βρει όλοι... και εντάξει εμείς να γράψουμε μια παπαριά, καταπίνετε μιας και είμαστε ερασιτέχνες αλλά οι δημοσιογράφοι που είναι επαγγελματίες; Τέτοια ενημέρωση μας παρέχουν....

Καλά για τον γνωστό κολοτούμπα της πολιτικής τι να πούμε;

ΥΓ. Το ταμπελάκι μπροστά στον Δρούτσα έγραφε φυσικά σκέτο GRECCE: Διαβάστε περισσότερα...

Συλλαλητήριο αξιοπρέπειας και τιμής

Για πρώτη φορά στη χώρα μας πραγματοποιείται σήμερα στις 10 το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος από μέλη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) το πρώτο στη χώρα μας Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της «αξιοπρέπειας και της τιμής» με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Περισσότερα από 3.000 άτομα με αναπηρία από όλη την Ελλάδα διεκδικούν από την Πολιτεία τη θέσπιση ενός εθνικού προγράμματος δημόσιων πολιτικών για την αναπηρία και διαδηλώνουν για την προστασία των δικαιωμάτων τους και μια ζωή επί ίσοις όροις, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ.

Η σημερινή κινητοποίηση λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία του αναπηρικού κινήματος και της χώρα μας και ξεκινά...
με 3 ξεχωριστές προσυγκεντρώσεις από τις 9.30 έως τις 10.00 το πρωί σε διαφορετικά σημεία του κέντρου της Αθήνας, τα οποία έχουν ως εξής: Πρώτο σημείο η Πλατεία Ομονοίας και οι γύρω δρόμοι Σταδίου, Αιόλου, Βερανζέρου, Σωκράτους, δεύτερο σημείο η Πλατεία Κλαυθμώνος και τρίτο σημείο το Ζάππειο και οι γύρω δρόμοι προς την Πλατεία Συντάγματος.

Οι προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν στις 09.30 και θα κατευθυνθούν στην Πλατεία Συντάγματος όπου με ευθύνη του Δήμου Αθηναίων θα έχει στηθεί εξέδρα από την οποία θα απευθύνει κεντρική ομιλία ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνης, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, για να επιδοθεί στον Πρόεδρό της το ψήφισμα του συλλαλητηρίου, καθώς και προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Η συγκέντρωση, οι εκδηλώσεις και η πορεία αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στις 15.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER;

Γράφει ο Νίκος Καρράς

Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος.
Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν ε΄ έφυγε ποτέ !
Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.
Η σύμβαση λέγεται COOPER!

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που ειχε γραψει το 1947 με τιτλο “Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα”, αποκάλυψε την υπαρξη της λεγόμενης “συμβασης cooper”(υπεγραφη το 1940 και ληγει το 2010 και ειμαι περιεργος να δω αν οι ξεφτιλισμενοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπαρχει στο υπουργειο βιομηχανίας και παραδιδεται-σαν “ιερο κειμενο”-απο υπουργο σε υπουργο!), βασει της οποιας τα λεγομενα “στρατηγικα ορυκτα” της Ελλαδας καθως και ο υδατινος μας πλουτος,τιθενται υπο την αιγιδα ενος Αμερικανικου consortium εταιρειων ! ..................


Το αποτελεσμα αυτης της αποκαλυψης ηταν να τουφεκιστει ο Μπάτσης μαζι με τον Μπελογιαννη το 1952!
Απο τους 12 που ηταν για “ντουφεκι”, επελεξαν μονον 3, ενας εκ των οποιων ηταν και ο Μπατσης!
Kαταλαβατε γιατι κανενας πολιτικος δεν αποτολμα να ακουμπησει τα παρθενα κοιτασματα ορυκτου πλουτου που βρισκονται στην Ελλαδα.
Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη με σιδερο-χρωμιο και νικελιο και δεν παραγουμε ουτε γραμμαριο ανοξειδωτου χαλυβα.

Υ.Γ.: Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε μέχρι να τα δώσουν στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

Διαβάστε περισσότερα...

Είχαν ρημάξει τις ΔΕΚΟ στην Φλώρινα!

Εύκολο στόχο είχαν βρει τις… ΔΕΚΟ δύο νεαροί Έλληνες στην Φλώρινα, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν την έλλειψη φυλάκων και την ελλιπή αστυνόμευση για να κερδίζουν χρήματα μοσχοπουλώντας σε χυτήρια τα μεταλλικά αντικείμενα που έκλεβαν συστηματικά από επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημοσίου!


Όμως, οι δράστες λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο και, επί του προκειμένου, τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή. Εκείνοι τους τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω στο χωριό Λεβαία της Φλώρινας, την στιγμή που έκοβαν και έκλεβαν τμήματα από την… σιδηροδρομική γραμμή αδιαφορώντας αν θα προκαλούσαν κάποιο σοβαρό ατύχημα!

Στο φορτηγό τους οι αστυνομικοί βρήκαν κομμάτια από ράγες μήκους εννέα μέτρων και βάρους περίπου 400 κιλών, τα οποία είχαν ήδη κόψει και φορτώσει! Και, σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι των δύο δραστών, βρήκαν και καλώδια αλουμινίου βάρους 50 κιλών, τα οποία είχαν κλέψει από εγκαταστάσεις της… ΔΕΗ! Οι δράστες ομολόγησαν τις κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα της Φλώρινας.
Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Γενιά του Πολυτεχνείου… Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών

Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεοκόπησε το κράτος.



Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, ...«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού
…"Ξέρεις ποιος είναι αυτός ρεεεε; Ρε...ξέρεις ποιον έσπρωξες; Ρε...ξέρεις ποιου τα στοιχεία ζήτησες για εξακρίβωση;" …φώναξε ένας "δημοκράτης" των Εξαρχείων σε κάποιον νεαρό αστυνομικό, ο οποίος τόλμησε να ελέγξει τον προκλητικό Παπαχρήστο. Ένας εμφανώς κρατικοδίαιτος και άρα επαγγελματίας "δημοκράτης" έκανε αυτό, το οποίο κάνουν συνήθως όλοι οι όμοιοί του στη μεταπολίτευση. Άσκησε το πιο δημοφιλές σπορ των "αριστερών" στην "αριστερή" μεταπολίτευση. Το σπορ της εκ του ασφαλούς "απείθειας" προς την εξουσία.

"Έβγαλε γλώσσα" στην εξουσία. Στην εξουσία του χωροφύλακα. Στη δήθεν εξουσία του...

δήθεν χωροφύλακα, τον οποίο οι ίδιοι διορίζουν από το 81' και πέρα και τον χρησιμοποιούν κατά βούληση. Όταν δεν τον βρίζουν στον δρόμο κάποιες πολύ συγκεκριμένες "ηρωικές" ημερομηνίες, τον έχουν έξω από τα σπίτια τους, είτε για να τους φυλάει είτε για να τον στείλουν στο σούπερ μάρκετ και να κουβαλήσει τα ψώνια τους.....

διαβάστε την συνέχεια στο.....http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html Διαβάστε περισσότερα...

Ανδρέας Παπανδρέου : Διαβάστε από πού πήρε το «χρήσμα» να κυβερνήσει κάποτε με τη ψήφο σας την Ελλάδα.

Το παρακάτω κείμενο το υπεγραψε ο Α. Παπανδρέου και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", που προεβλεπε η ντιρεκτίβα : Καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! Αλλά με τους από κάτω όρους !


1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Από την πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.



2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ


3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.


4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.


5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.


6. ……… (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο) ………


7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(;) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικαταστα-θούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπαν-δρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρ-κία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία …..… (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)……….

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος …… (έχουν διαγραφεί 3 λέξεις)…. , ARAMKO. (Διαγράφονται 2 λέξεις) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank, ……… (διαγραφή 4 λέξεων)……


Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou

Πολύ απλή ανάλυση : Χρηματοδοτείς με συμβόλαιο φυσικά 5-10 επίδοξους μελλοντικους ηγέτες και τι θα γίνει ;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Το συμβόλαιο ΤΟΤΕ τίθεται σε ισχύ !!!!


Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προε-βλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινή-σεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".
Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

πηγή εγγράφου:
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"
βιβλίο: " Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται"
συγγραφέας: Κων. Μπαρμπης
εκδόσεις: Νέα Θέσις


Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Αν-δρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοι-πόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορρο-πία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί α-πό Τράπεζες "οικείες" για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση... Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο ση-μείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δρά-μια μυαλό ξέρει).

Ο Μηχανισμός "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των "δωρισμένων" χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται "ΦΟΡΟΣ" για να ξεπληρωθούν τα δά-νεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320δις + 120δις + τόκους μετά ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...)

Ο όρος "ΦΟΡΟΣ" στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος "ΦΟΡΟΣ" σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).
Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ή-ρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανει-στή της).
Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.


πηγες :

http://www.knossopolis.gr/2010-09-08-21-43-18/174--rockefeller.html
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/10/jeffrey_12.html
Διαβάστε περισσότερα...

VARDARSKA’S απίστευτη νέα πρόκληση...!

Σύμφωνα με δημοσιεύματά τους και φωτογραφίες,το συνονθήλευμα αυτό της Νότιας Σερβίας, της ΒΑΡΔΑΡΣΚΑΣ,
άρχισε να εκδίδει πιστωτικές κάρτες και πάνω σ’αυτές
δεσπόζει η εικόνα του Μεγάλου αλεξάνδρου...!

Τα δε έσοδα εξ’αυτών, θα προσφέρονται στην ...περίφημη
oργάνωσή τους στο εξωτερικό, την United Macedonian Diaspora!



Το γνωρίζει αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση;

Κι’αν ναι, ανυπομονούμε να μάθουμε:
ποιές οι άμεσες ενέργειές της(;;;)

Με αγωνία μεγάλη,
περιμένουμε επίσης απ’την Ομογένεια Αμερικής να μάθουμε:

σε ποιό σημείο βρήσκεται η εξέληξη της ‘’Φιλικής Εταιρίας’’ -
του Lobby Άμεσης Δράσης Τερματισμού του Προβλήματος: ‘’VARDARSKA’’ - ’’FYROM’’...!
(βλέπε σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου)

Μόνη ελπίδα, να δοθεί τέλος στο δράμα αυτό του Ελληνισμού:
η συμπαράσταση του Μπαράκ Ομπάμα...!

Και μόνη δύναμη να τον προτρέψει σ’αυτό;
εσείς, η Ομογένεια Αμερικής!

Αφήστε κατά μέρος τον Εγωϊσμό και την Προσωπική σας Προβολή,
την Διχόνοια και την Μεταξύ σας ...Φαγωμάρα – την αιώνια αυτή ...Αρρώστια των Ελλήνων, που κρατά την γενέτειρα Πατρίδα μας ισχνή κι’αδύναμη απέναντι στους μύριους εχθρούς της!

Συσπειρωθείτε σε μιά Μοναδική Δύναμη
κι’αποδείξτε οτι εσείς είστε οι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου -
κι’όχι το συνονθήλευμα αυτό της Νότιας Σερβίας...!

Η Παγκόσμια Ομογένεια, σας ικετεύει με δέος:
Αποτρέψτε την μεγαλύτερη ταπείνωση του Ελληνισμού!

Βλέπε σχετική έκκλησή μου ενεργοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://fragma09.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html

Διαβάστε περισσότερα...
Related Posts with Thumbnails