Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Είχαν ρημάξει τις ΔΕΚΟ στην Φλώρινα!

Εύκολο στόχο είχαν βρει τις… ΔΕΚΟ δύο νεαροί Έλληνες στην Φλώρινα, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν την έλλειψη φυλάκων και την ελλιπή αστυνόμευση για να κερδίζουν χρήματα μοσχοπουλώντας σε χυτήρια τα μεταλλικά αντικείμενα που έκλεβαν συστηματικά από επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημοσίου!


Όμως, οι δράστες λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο και, επί του προκειμένου, τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή. Εκείνοι τους τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω στο χωριό Λεβαία της Φλώρινας, την στιγμή που έκοβαν και έκλεβαν τμήματα από την… σιδηροδρομική γραμμή αδιαφορώντας αν θα προκαλούσαν κάποιο σοβαρό ατύχημα!

Στο φορτηγό τους οι αστυνομικοί βρήκαν κομμάτια από ράγες μήκους εννέα μέτρων και βάρους περίπου 400 κιλών, τα οποία είχαν ήδη κόψει και φορτώσει! Και, σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι των δύο δραστών, βρήκαν και καλώδια αλουμινίου βάρους 50 κιλών, τα οποία είχαν κλέψει από εγκαταστάσεις της… ΔΕΗ! Οι δράστες ομολόγησαν τις κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα της Φλώρινας.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails