Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πως να διαλέξεις το κατάλληλο μαγιώ

Πολλές φορές, εμείς οι γυναίκες, έχουμε την τάση να ψωνίζουμε μαγιώ απλά και μόνο επειδή μας άρεσε το χρώμα στην βιτρίνα, χωρίς να λάβουμε υπόψην το αν αναδεικνύει την σιλουέτα μας ή όχι. Το αγοράζουμε λοιπόν, και με το που το δοκιμάζουμε στο σπίτι καταριόμαστε την ώρα και την στιγμή που το αγοράσαμε.

Πρώτος και βασικός κανόνας είναι να επιλέγεις καταστήματα που σου επιτρέπουν αλλαγή, σε περίπτωση που κάτι δεν σου “κάθεται” καλά. Πολλά καταστήματα δέχονται αλλαγές εφόσον προσκομίσεις απόδειξη και επιστρέψεις το προϊόν μαζί με τις καρτελίτσες που αναγράφουν την τιμή και την μάρκα.
Αν θες να ψωνίσεις κάτι, καλό θα ήταν να έχεις χρόνο μπροστά σου για να μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα σύνολα με την ησυχία σου. Πάρε μαζί σου μια φίλη που την εμπιστεύεσαι και κάντε τις αγορές μαζί. Θα σε γλυτώσει από πολλές λάθος επιλογές.
Δοκίμασε το μαγιώ πάντα με το εσώρουχό σου και κυρίως του κάτω μέρους, για ευνόητους λόγους!
Παίξε με τα σχήματα και τα σχέδια. Ο χρόνος είναι χρήμα, οπότε αν ξέρεις τα “προβληματικά” σημεία στο σώμα σου, μπορείς να αποφύγεις εκείνα τα μαγιώ που δεν σου ταιριάζουν. Ψάξε για μαγιώ που είναι άνετα και δεν “πέφτουν” με το που μπαίνεις στην θάλασσα. Πόσες φορές έχω αγοράσει μαγιώ που δεν μου “κάθονται” καλά λολ.
Θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη; Τα μονόχρωμα μαγιώ όπως το μαύρο και το navy είναι τα πιο κατάλληλα. Πολλά καταστήματα παρέχουν την δυνατότητα να επιλέξεις ή το πάνω μέρος ή το κάτω. Αφιέρωσε χρόνο και ψάξε εκείνο που σου ταιριάζει. Γενικά τα μαγιώ είναι μικρά σε μέγεθος, γι’αυτό είναι πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μην ξεχνάς, βέβαια, πως τα μαγιώ έχουν την τάση να “ανοίγουν” με την πάροδο του χρόνου.
Έχεις μεγάλο στήθος; Επέλεξε μαγιώ που αγκαλιάζουν όλο το στήθος για να μην έχεις ατυχήματα :-) Τα μαγιώ που έχουν μια φαρδιά γραμμή στο κάτω μέρος είναι ιδανικά για γυναίκες με μεγάλος στήθος.
Χμμ είναι η περιοχή της λεκάνης σου φαρδιά; Το μαγιώ σε στυλ σορτσάκι θα καλύψει την περιοχή ( βλέπε φώτο 2 ). Υπάρχουν διάφορα σχέδια στο εμπόριο. Δεν είναι απαραίτητο να κρύβεις εντελώς μια περιοχή που δεν σου αρέσει γιατί καμιά φορά έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Ένα άλλο μυστικό είναι να τραβήξεις το βλέμμα από το “προβληματικό” σημείο, τονίζοντας το όμορφό σημείο του σώματός σου. Διάλεξε ένα top με οριζόντιες ή λοξές γραμμές – είναι και της μόδας φέτος – που θα τραβήξει τα βλέμματα. Επίσης, ένα top σε έντονο χρώμα θα εστιάσει την προσοχή στο πάνω μέρος.
Έχεις κοιλίτσα; Τα ολόσωμα μαγιώ σε σκούρο χρώμα θα κάνουν την δουλειά ( βλέπε φώτο 3 ). Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς με τίποτα να αποχωριστείς το μπικίνι καλό θα ήταν το κάτω μέρος να σκεπάζει την περιοχή της κοιλιάς. Μην επιλέξεις κάτι χαμηλόμεσο γιατί θα τονίσει την κοιλίτσα.
Είναι το στήθος σου μικρό; Για όλα υπάρχει λύση. Απέφυγε τα σκούρα χρώματα. Προτίμησε στηθόδεσμο σε ανοιχτό χρώμα που καταλήγει σε σκούρο χρώμα κάτω από την γραμμή του στήθους. Οι οριζόντιες γραμμές δεν αναδεικνύουν το μικρό στήθος γι’αυτό καλό θα ήτανε να τις αποφύγεις. Υπάρχουν πολλά σχέδια που προσφέρουν έξτρα ενίσχυση και όγκο. Μπορείς ακόμα να φορέσεις και μαγιώ χωρίς τιράντες με την προϋπόθεση ότι δεν είναι μονοκόμματα. Προτίμησε εκείνα που έχουν στο κέντρο τους διάφορα διακοσμητικά όπως ένα δαχτυλίδι ή ένα φιόγκο.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails