Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Για τις κυρίες μας... Τα 5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες

O νορμάλ άντρας που ξέρει να ακούει, να συζητά, να σε ολοκληρώνει και να σε καταλαβαίνει δεν είναι ένας ακόμα αστικός μύθος. Είναι είδος υπό εξαφάνιση. Ώρες επί ωρών έχεις σπαταλήσει συζητώντας με φίλες πότε επιτέλους θα εμφανιστεί στη ζωή σου αυτό το σπάνιο είδος άντρα. Και ναι! Η ώρα ήρθε! Κατάφερες να μαγέψεις τον περιβόητο ορκισμένο κατά βάση εργένη που δεν έχει κάποιο εμφανές ελάττωμα.

Και τώρα αρχίζουν σιγά σιγά τα ερωτήματα που τα νιώθεις σαν χαστούκια...Τι πρέπει να κάνω για να μην τον χάσω; Με βλέπει άραγε σοβαρά ή περνάει απλά τον καιρό του; Είμαι καλή στο κρεβάτι ή τον κάνω να πλήττει; Μήπως δεν του αρέσει το σώμα μου; Μήπως τον πνίγω με το υπερβολικό ενδιαφέρον; Και τα ερωτήματα δεν έχουν τελειωμό.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να καθίσεις μπροστά από τον καθρέφτη και να βγάλεις για λίγο τη μάσκα της ντίβας που φοράς κάθε πρωί και να κάνεις την αυτοκριτική σου. Μήπως τελικά δεν φταίνε για όλα οι άντρες; Μήπως βάζουμε και εμείς το χεράκι μας και τους αναγκάζουμε να φερθούν σαν homo erectus που μόλις βγήκαν από τη σπηλιά;
Λάθος πρώτο: Μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω του.
Εντάξει είναι λογικό μετά από τα αγόρια που έχεις γνωρίσει να μην μπορείς να πιστέψεις στην τύχη σου. Δεν είναι λογικό όμως να μετατραπείς σε μια γυναίκα που κοιμάται και ξυπνάει με την σκέψη του. Έχεις και ζωή! Θυμάσαι; Τι έπαθες και με το που ξυπνάς θέλεις να τον πάρεις για καλημέρα; Ξύπνα, πιες το εσπρεσσάκι σου, βάψου και μετά μπορείς να πάρεις και για καλημέρα. Μην κάνεις σαν απελπισμένη γυναικούλα. Αυτή η γυναίκα δεν είσαι εσύ! Εσύ είσαι δυναμική και ανεξάρτητη. Γιατί με το που έκανες σχέση έχεις γίνει μια γυναίκα σκυλάκι καναπέ που σε κάθε βιτρίνα αντρικών ρούχων θυμάται το ζουζουνάκι της και θέλει να του παίρνει δώρα; Μην γίνεσαι υπερβολική και άφησε τον να αναπνεύσει πριν να είναι αργά.
Λάθος δεύτερο: Μην μπαίνεις με το έτσι θέλω στη ζωή του
Υπήρχε και πριν από σένα και έχει ένα συγκεκριμένο life style. Μην προσπαθείς με το έτσι θέλω να μπεις κι εσύ σε αυτό μόνο και μόνο για να κάνεις αισθητή την παρουσίαση σου. Το τραγικότερο λάθος είναι όταν προσπαθείς να γίνεις φίλη με τους φίλους του. Μην μπερδεύεσαι! Είναι δικοί του φίλοι και όχι δικοί σου. Είναι άλλο να θέλεις να σε συμπαθήσουν, που μεταξύ μας και αυτό λίγο θα έπρεπε να σε νοιάζει, και άλλο να θεωρείς ότι οι φίλοι του είναι και δικοί σου. Μην τον πιέζεις να στους γνωρίσει και μην υποθέτεις ότι επειδή κάθε Κυριακή πηγαίνει στο πατρικό του για φαγητό ότι θα πάρει και εσένα μαζί του τώρα που έχετε σχέση. Ο κάθε άνθρωπος θέλει το χρόνο του για να νιώσει σιγουριά και να κάνει κάποιες κινήσεις. Δεν χρειάζεται να σε εμφανίσει για να αποκτήσει οντότητα η σχέση σας. Άσε που είναι καλύτερο και εσύ από μόνη σου να αποφεύγεις να βγαίνεις συχνά με τους φίλους του. Είσαι γυναίκα αράχνη! Μην το ξεχνάς αυτό!
Λάθος τρίτο: Μην ξεχνάς τους φίλους σου
Ναι οκ! Είσαι ερωτευμένη! Σε καταλαβαίνω! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εν μια νυκτί μετατράπηκες από femme fatale σε γυναίκα κότα. Και με τον όρο κότα εννοώ τη γυναίκα που ξεχνά τους φίλους της και θέλει να βγαίνει μόνο με το μωράκι της. Μην εκπλαγείς όταν χρειαστείς την βοήθεια και την στήριξη των φίλων σου και σου έχουν γυρίσει την πλάτη. Οι φιλικές σχέσεις όπως και οι ερωτικές, είναι σχέσεις που δίνεις και παίρνεις. Κανένας δεν είναι διατεθειμένος μόνο να δίνει και να μην παίρνει ποτέ τίποτα...Το έχει πει και η Χαρούλα. Τους φίλους τους διαλέγουμε για αυτό δεν τους παιδεύουμε...Για σιγοτραγούδησε το κάθε πρωί.
Λάθος τέταρτο: Μην κάνεις συνέχεια ερωτήσεις
Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ανασφαλείς άνθρωποι. Δεν πρόκειται να τον κάνεις να σου πει κάτι που δεν θέλει. Σταμάτα να λειτουργείς σαν αντιβίωση...Την ίδια ώρα κάθε μέρα, η ίδια ερώτηση...Με αγαπάς; Που πάει η σχέση μας; Πόσο με θέλεις; Έχεις νιώσει ξανά έτσι για άλλη γυναίκα; Σαφώς και έχει νιώσει. Όπως και συ! Εξάλλου η σχέση είναι σαν την διαθήκη. Η καινούργια αναιρεί την προηγούμενη! Σταμάτα λοιπόν να ρωτάς πράγματα που δεν έχουν απάντηση και περιορίσου σε ερωτήσεις τύπου: Πότε θα πάμε για ψώνια; Είδα κάτι ωραία γοβάκια Jimmy Choo και θέλω να τα φοράω την επόμενη φορά που θα κάνουμε έρωτα!
Λάθος πέμπτο: Μην παραμελείς τον εαυτό σου
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από style icon και μετά από 6 μήνες κατά μέσο όρο σχέσης, πρέπει να μετατραπείς στην γυναίκα κρεμάστρα που βάζει ό,τι βρει μπροστά της. Το πόδι γιατί το άφησες αξύριστο; Μήπως έχετε παραγνωριστεί και πρέπει να αναθεωρήσεις το home wear; Άσε τις δικαιολογίες ότι με το φούτερ του και την αθλητική κάλτσα νιώθεις πιο άνετα. Μπορείς να είσαι και άνετα ντυμένη αλλά και στυλάτη. Εννοείται ότι μπορείς να φοράς τις φόρμες σου στο σπίτι αλλά όχι τις παλιές και ξεχειλωμένες που σου έχουν μείνει από τα 90's. Μπορείς με μια κολλητή φόρμα και ελαφρύ μακιγιάζ να παραμείνεις ιέρεια του στυλ και μέσα στο σπίτι.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails