Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Μαλλιά-Χειμώνας 2010

Αποφάσισα να κάνω ένα ακόμη ποστ για τις τάσεις στα μαλλιά, γιατί ξέρω πόσο σας αρέσουν. Οπότε θα τα βρείτε όλα εδώ σε ένα νοικοκυρεμένα. Χωρίς κουραστικές περιγραφές όμως γιατί πρώτον οι περισσότερες τάσεις έχουν αναλυθεί σε άλλα ποστς (δες τα τοπ)και γιατί δεν παύω να πιστεύω ότhttp://www.blogger.com/post-create.g?blogID=8211291580908969038ι τα μαλλιά δεν έχουν μόδα, πρέπει να επιλέγεις αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο και την προσωπικότητα σου!


Always a favourite.. Και εδώ το κλειδί είναι πολυτέλεια, το καλύτερο αξεσουάρ είναι εκκεντρικό και φαίνεται ακριβό, με υλικά όπως μετάξι,δέρμα και φτερά να κυριαρχούν.
Beehives...Ναι, γυρίσανε.. Κρεπάρισμα, λακ, όγκος, ύψος, λίγο από σικ Amy και είσαι έτοιμη..
Άλλες δύο τάσεις που ξεχώρισα είναι τα γαλλικά κοτσιδάκια και το λουκ “τοστιέρα“.. Χμ, το δεύτερο δε μου άρεσε ποτέ αν και ενέδωσα όταν πήγαινα γυμνάσιο,κι έτσι έμαθα από το λάθος μου. Το πρώτο όμως είναι η πρώτη μου επιλογή στο καθημερινό χτένισμα, αν και συνήθως καταλήγω με μαλλιά όσα παίρνει ο άνεμος.
Βαριές μπούκλες ή ελαφροί κυματισμοί...ναι είναι μόδα και πρέπει να αποπνέουν πολυτέλεια πάντως.
Το Σινιόν..Ξανά, και σε όλες τις εκδοχές του.
Επίσης, μπορείτε να δείτε και τι κυριαρχεί στα χρώματα. Με μια προσωπική εκτίμηση πιστεύω ότι προτιμώνται τα λεγόμενα rich colours, με βάθος και ένταση χωρίς πολλές ανταύγειες (αν έχουν, είδα περισσότερο αντίθεση με πιο σκούρες).

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails