Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Προπηλάκισαν και τον Σιούφα-Τελειωμό δεν έχει η αποδοκιμασία πολιτικών

Σε ταβέρνα στην Πάρο το χθεσινό επεισόδιο κατά του πρώην προέδρου της Βουλής
Διαστάσεις ...επιδημίας λαμβάνει ο προπηλακισμός πολιτικών από απλούς πολίτες. Μετά τα γνωστά επεισόδια εις βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του πρώην Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, του πρώην Υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη (του εκτόξευσαν μέχρι και γιαούρτι), χθες σημειώθηκε προπηλακισμός εις βάρος του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα....


Όπως γράφει το blog fimotro: "Xθές το βράδυ (περίπου στις 11μ.μ.) στην Πάρο στο χωριό Αλυκή στην ταβέρνα Μουράγιο, ο πρώην υπουργός Σιούφας ενώ συνέτρωγε με παρέα φίλων του μεταξύ των οποίων και το πρώην στέλεχος της τράπεζας ASPIS BANΚ ονόματι Πάπαρης δέχτηκαν... λεκτική επίθεση από τους πελάτες τις ταβέρνας και εν συνεχεία προπηλακισμούς που εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη!!!

Στην ταβέρνα επικράτησε πανικός γιατί οι άνδρες ασφαλείας του πρώην προέδρου της Βουλής θέλησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι θαμώνες ξεσηκώθηκαν (περίπου 30 άτομα) και ήρθαν στα χέρια με τους δυο αστυνομικούς του Δ. Σιούφα. Οι τελευταίοι έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού για να μπορέσουν να διαφύγουν αυτοί και ο πρώην υπουργός ασφαλείς από την ταβέρνα. Χαμός...".

Να υπενθυμίσουμε ότι αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες έχει βρεθεί και ο νυν Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και μάλιστα μέσα στο Ηρώδειο.

Τα παραπάνω δεν είναι τα μοναδικά περιστατικά καθώς αποδοκιμασίες έχουν δεχθεί κι άλλοι πρώην ή νυν υπουργοί, όιπως πρόσφατα στην Κρήτη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Είναι φανερό ότι η εποχή που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη για τους πολιτικούς των δύο μαγάλων κομμάτων. Τώρα, γιατί κάποια στελέχη επιμένουν να ζητούν χρίσματα από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ για να κατέλθουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, δεδομένης της κοινωνικής δυσαρέσκειας που εισπράττουν αυτά τα δύο κόμματα, μάλλον είναι ανεξήγητο
the Best

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails