Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ 2006-2010Ø ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2006-2008Ø ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩ.Π ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ‘’ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ-ΚΜΕΕΕ-ΔΙΑΝΟΜΗ-ΣΤΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ΄’
Αγαπητές φίλες,


αγαπητοί φίλοι συνδημότες.Με αυτήν την ανοιχτή επιστολή μου, δηλώνω δυναμικό “παρών“ στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Η απόφασή μου αυτή να συμμετάσχω εκ νέου σε συνδυασμό ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υπαγορεύεται από τη γνωστή σε όλους σας αγάπη μου και το πάθος που έχω για τη πόλη αυτή.


Υπαγορεύεται ακόμα από τη πίστη μου στο όραμα, τα σχέδια, και τις απόψεις του Γιάννη Βοσκόπουλου, ενός ανθρώπου που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει τον νέο δήμο της Φλώρινας στο δρόμο της ανάπτυξης και της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων, καταπολεμώντας τις παθογένειες και τις αγκυλώσεις του συστήματος.Κανείς μας δεν έχει ...πια την πολυτέλεια να παραμένει αμέτοχος, παθητικός παρατηρητής.


Εγώ από τη μεριά μου θα προσφέρω σε αυτή τη προσπάθεια όλες μου τις γνώσεις γύρω από την Ενέργεια & Προστασία του Περιβάλλοντος , όλες μου τις ικανότητες και τις δυνάμεις, για να αποκτήσει ο κόσμος της Φλώρινας ελπίδα και πίστη για το μέλλον για να αποκτήσουν ξανά οι νέοι μας στόχους και φιλοδοξίες

Related Posts :Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails