Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΗ Ή ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ?

VS
Η διαδικασία της πρώτης εκλογικής μάχης τελείωσε αναδεικνύοντας τον Γιάννη Βοσκόπουλο και τον Αιμίλιο Ασπρίδη διεκδικητές του Δημου Φλώρινας στην δεύτερη Κυριακή.

Η διαφορά των 10 περίπου ποσοστιαίων μονάδων είναι ικανή να δώσει την δημαρχία στον Γιάννη Βοσκόπουλο, αλλά και μικρή για μια αντεπίθεση του «σοσιαλιστικού κόσμου» για ανακατάληψη της δημαρχίας.
Τα σενάρια πολλά και όλα με λογική αλλά και πολιτική βάση.............

Σενάριο 1ο
Η Ολγα Μούσιου διατηρώντας την στάση της απέναντι στο «Λιανικό σύστημα» και θέλοντας να τελειώνει μια για πάντα με αυτό, στηρίζει τον Γιάννη Βοσκόπουλο αφήνοντας εκτός τον Αιμίλιο Ασπρίδη.

Σενάριο 2ο
Η κομματική μηχανή του ΠΑΣΟΚ, με παρεμβάσεις, αλλά και υποσχέσεις στην Μούσιου (βλέπε βουλή), επιβάλει την αναγκαιότητα στήριξης στον Ασπρίδη, μια και το ψηφοδέλτιο της ήταν σχεδόν αμιγές από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Σενάριο 3ο
Οι κάτοικοι της Φλώρινας (κατά κύριο λόγο), βλέποντας την επικείμενη ήττα του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας αποφασίζουν σε μαζική συμμετοχή και δίνουν την νίκη εύκολα στον Βοσκόπουλο.

Σενάριο 4ο
Με την ανακοίνωση των ψήφων, διαπιστώνεται η παρέμβαση - προώθηση σε πρόσωπα της αρεσκείας του Νομάρχου, του Βουλευτή των πολιτευτών, αλλά και των γνωστών (λομπι) της πόλης. Το σύστημα κλυδωνίζεται και το οικοδόμημα καταρρέει.

Σε κάθε περίπτωση ο λαός της Φλώρινας για μια ακόμη φορά , αποφασίζει και ψηφίζει κατ΄ υπόδειξη και η Φλώρινα για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο παρασκήνιο.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails