Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη. Α must για το φετινό καλοκαίρι 2010

Το πορτοκαλί χρώμα είναι must αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να φορέσεις ένα πορτοκαλί κραγιόν, ένα πορτοκαλί lipgloss ακόμα και πορτοκαλί σκιά. Eπειδή το πορτοκαλί είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα μπορεί να αναρωτηθείς αν θα σου ταιριάζει.


Συνήθως, επιλέγουμε χρώματα που δένουν με το χρώμα των μαλλιών μας και μπορώ να πω με σιγουριά πως το πορτοκαλί ταιριάζει με όλα τα χρώματα μαλλιών.
Αν είσαι ξανθιά, θα σου πηγαίνει πάρα πολύ το πορτοκαλί που έχει το χρώμα του μανταρινιού, ενώ αν είσαι μελαχροινή το πορτοκαλί που κοκκινίζει λίγο. Προσωπικά, πιστεύω πως ένα φωτεινό πορτοκαλί lipgloss ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το χρώμα μαλλιών – αν η επιδερμίδα σου είναι μαυρισμένη θα δείχνει ακόμα πιο όμορφο πάνω σου.
Πολλές φορές οι γυναίκες προβληματίζονται για το αν πρέπει να συνδιάσουν το κραγιόν τους με το ανάλογο χρώμα σκιάς. Η συμβουλή μου είναι να μείνεις μακριά από χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι, το ροζ και το πολύ έντονο μπλε χρώμα. Αυτά τα χρώματα δεν δένουν με το πορτοκαλί, οπότε καλό είναι να τα αποφεύγεις όσο μπορείς.
Ναι, αλλά τι χρώματα να χρησιμοποιήσω;
Με το πορτοκαλί ταιριάζει πολύ το χρυσό χρώμα, το δαμασκινί, το ροδακινί, το καφέ, οι μπρονζέ αποχρώσεις, το κίτρινο- χρυσαφί χρώμα ακόμα και ένα πολύ απαλό μπλε με ιριδισμούς.
Με το πορτοκαλί χρώμα στα χείλη δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ. Μπορείς απλά να φορέσεις ένα πορτοκαλί κραγιόν, μια πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση, 1-2 στρώσεις μαύρη μάσκαρα και είσαι έτοιμη! Αν θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ πιο έντονο και εντυπωσιακό, άπλωσε πάνω από το κραγιόν lipgloss για να δώσεις λάμψη και όγκο.
Μια συμβουλή σχετικά με τα κραγιόν: Το καλοκαίρι να φυλάς τα κραγιόν σου μέσα στο ψυγείο για να μην λιώσουν και αλλοιωθούν.

Related Posts :Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails