Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΟΗΕ: Το 2015 η Ελλάδα θα έχει 4.200.000 μετανάστες!

Είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι το 2015 που η χώρα μας σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα έχει 4.200.000 μετανάστες, κυρίως μετανάστες προερχόμενους από την Τουρκία, θα έχει παντού φαινόμενα πολύ οξύτερα από αυτά της Πάτμου (απόβαση λαθρομεταναστών) και της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα της Αθήνας.


Η Ελλάδα με αριθμό μεταναστών μεγαλύτερο από τον ενεργό της πληθυσμό θα είναι αδύνατον να τους απορροφήσει και θα έχουμε πολυδιάσπαση της χώρας, πιθανόν αλλαγή του ονόματος της και άλλα, που άλλοι περισσότερο ειδικοί μπορούν να αναλύσουν και να προβλέψουν.
Εξ όσων γνωρίζω η χώρα μας προσπαθεί εδώ και χρόνια να λύσει το πρόβλημα της ηθελημένης από το επίσημο τουρκικό κράτος λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία, μέσω της ΕΕ. Μέχρις όμως να το λύσει εκεί φαίνεται ότι θα έχει γίνει μη αναστρέψιμη καταστροφή.
Ένα είναι βέβαιον. Ότι αν συνεχίσουμε να διακατεχόμαστε από την ίδια αφέλεια (άκουσα εκπρόσωπο κόμματος να ευχαριστεί του λαθρομετανάστες που διάλεξαν τη χώρα μας), το 2015 ή και πριν θα έχουμε, ή το τέλος ή την αρχή του τέλους της Ελλάδας όπως την ξέρουμε. Θα το καταλάβουν οι αφελείς, δήθεν αντιρατσιστές, όταν το πρόβλημα θα έχει φτάσει την πόρτα τους.
Θα έχει τότε διαπραχθεί το μεγαλύτερο έγκλημα για τις επερχόμενες γενιές Ελλήνων και για τον Ελληνικό πολιτισμό.
Κατά τα άλλα καλά κρατεί η πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού ότι είναι ρατσιστής, κτλ., χωρίς να γίνεται δήθεν αντιληπτό ότι δεν είναι θέμα ρατσισμού ή αντιρατσισμού, αλλά προγραμματισμένο από την Τουρκία έγκλημα αλλαγής της σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας.
Συμπέρασμα. Φαίνεται ότι η Ελλάδα κινδυνεύει περισσότερο να μουσουλμανοποιηθεί από ότι η Κύπρος να τουρκοποιηθεί, αφού στην Κύπρο έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα ενώ στην Ελλάδα μας επικρατεί κατευθυνόμενος ύπνος βαθύς.
Αιτία του τι συμβαίνει και στη Ελλάδα και στην Κύπρο είναι προφανώς η πολιτική των κυβερνησάντων τα τελευταία χρόνια τη χώρα με αρχή το 1996 την επιλογή του "εκσυγχρονιστή" Κώστα Σημίτη και όχι του Γεράσιμου Αρσένη ως πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails