Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Και γ......... την λιτότητα τους ?

Τα μπουζούκια της Ιεράς οδού, εκεί όπου εμφανίζεται το δημοφιλές δίδυμο Πέγκυ Ζήνα και Δημήτρης Μητροπάνος... «κρατικοποιήθηκαν» ξαφνικά για λίγες ώρες, από την Πέμπτη το βράδυ ως το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Ουρές τα βουλευτικά Lexus, Saab και Αudi έξω από το νυχτερινό κέντρο

Οι βουλευτές, βλέπετε, δεν πρόλαβαν να αλλάξουν τα αυτοκίνητά τους με άλλα μικρότερου κυβισμού. Οι παρκαδόροι, με δέκα ευρώ το αμάξι, χωρίς απόδειξη, έκαναν χρυσές δουλειές. Το ίδιο και οι λουλουδούδες… Βουλευτές, πρώην υπουργοί, πρώην βουλευτές, νεοδιορισθέντες επικεφαλής (κρατικών) τραπεζών και οργανισμών, περιφερειάρχες, νομάρχες, δήμαρχοι, συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο ΠαΣοΚ, σύσσωμη σχεδόν η νεολαία του Κινήματος, ένας πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ένας πρώην «τσάρος» της οικονομίας, ένας πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, σύμβουλοι, γενικοί γραμματείς- ορισμένοι προερχόμενοι από τη λεγόμενη δημόσια διαβούλευση-, αστυνομική φρουρά των πολιτικών και παρατρεχάμενοι «κατέλαβαν» σε μία και μόνη έφοδο το νυχτερινό κέντρο και το έριξαν, μεσούσης της κρίσεως, έξω. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι το παραέριξαν έξω. Ξεφάντωσαν, τραγούδησαν, χόρεψαν ζεϊμπέκικα και ήπιαν και ένα ποτηράκι Βlack Label παραπάνω. Και όλα αυτά, όπως ειπώθηκε από τον κύριο ομιλητή αυτής της σεμνής και ταπεινής συγκέντρωσης, επειδή «το ΠαΣοΚ δεν έχει μάθει να είναι θεατής. Δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι».

Μια «ζωή» (στην… εξουσία) την έχουμε. Εάν δεν την ξεσκίσουμε τι θα καταλάβουμε, και τι…. θα αρπάξει ο… κόλος μας; Α ρε πουτάνα κοινωνία, που άλλοι την βγάζουν με …γιαουρτάκι, και άλλοι με Βlack Label στον …Μητροπάνο. Ξυπνάτε… ζώα.


Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails