Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Γιά τις κυρίες μας...Τα καυτά μυστικά της ερωτεύσιμης γυναίκας

Κάποτε οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα ήταν απλές! Έβγαινες, γνώριζες κάποιον, τον ερωτευόσουν, ταιριάζατε και ζούσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα. Κάπου, σε κάποια στροφή, τα αγόρια έχασαν τον ανδρισμό και προσανατολισμό τους, οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούν πως είναι θηλυκά και τώρα όσο κι αν ψάχνεις με το φανάρι, ο Κύριος Τέλειος δεν λέει να φανερωθεί!

Ή μήπως ξέχασες πως μπορείς να τον κάνεις να πέσει στα δίχτυα σου; Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα στο σαγήνευμα τον αρσενικών, αν τα ατελείωτα ραντεβού χωρίς αποτέλεσμα σου προκαλούν αναγούλα, ιδού τα μυστικά για να γίνεις κι εσύ, γυναίκα σούπερ ερωτεύσιμη!
Ο συγγραφέας Άντριου Τρις μέσα από το νέο του βιβλίο "Ερμηνεύοντας την Αγάπη" ( Decoding Love) αναλύει τα στατιστικά και επιστημονικά ευρήματα για τον έρωτα κι εμείς τα δένουμε όμορφα για να τον κατακτήσεις επιτέλους τον ιδανικό άντρα!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Μυστικό Νο1: Πώς θα τον κάνεις να έρθει να σου μιλήσει:
Το βλέμμα σου εντοπίζει ένα αρσενικό μέσα στο πάρτυ ή το κλαμπάκι που πολύ θα ήθελες να έρθει να σου πιάσει την κουβέντα. Φυσικά, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας μόνη σου και να προτείνεις να τον κεράσεις ένας ποτό. Είπαμε αλλαγή ρόλων αλλά όχι κι έτσι. Έρευνες έδειξαν πως η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η πρωτοβουλία από τα θηλυκά στη γνωριμία, έχει αρνητικό αποτέλεσμα τελικά. Το κλειδί βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες. Αρχικά, τον γδύνεις με τα μάτια. Η οπτική επαφή σε συνδυασμό με ένα ωραίο έξι χαμόγελο είναι το ήμισυ του παντός. Τουλάχιστον το 60% των ανδρών θα τσιμπήσει (βάσει έρευνα του 1985) και θα έρθει να ανοίξει κουβέντα. Και μην νομίζεις ότι αρκεί ένα χαμόγελο. Κάντου ματάκια και χαμογέλασε του για 30 με 35 φορές σε μια ώρα και τότε θα πάρει το μήνυμα, ακόμα και ο πιο ντροπαλός άντρας στον πλανήτη. Σε δεύτερο επίπεδο, κλείσε τυχαία το μάτι και χόρεψε σεξουαλικά με τη μουσική, εφόσον υπάρχει.
Μυστικό Νο2: Σ' έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω
Εν αρχή ην η φιλία. Βλέπεις πως δεν τσιμπάει το κελεπούρι με την πρώτη. Προσπάθησε να τον πετύχεις (τυχαία δήθεν πάντα) σε διαφορετικά μέρη. Αν είναι φίλος κάποιου φίλου, γνωστός κάποιου γνωστού ή απλά γνωρίζεις το στέκι του, κάνε γκράντε εμφανίσεις μπροστά του σαν φάντης μπαστούνι.
Μυστικό Νο3: Διάβασε τα χείλη μου
Το σωστό κραγιόν ή λιπ γκλος μπορεί να κάνει θαύματα στη διαδικασία του φλερτ. Όπως έχουν δείξει διάφορες έρευνες, οι γυναίκες με ωραία τονισμένα χείλη ή κόκκινο κραγιόν, ήταν περισσότερο ελκυστικές για τα αρσενικά στην πρώτη γνωριμία.
Μυστικό Νο4: Τι μας διδάσκουν τα κορίτσια του στριπτίζ:
Για να βρουν τι πραγματικά έλκει τους άντρες σε μια γυναίκα, ο ψυχολόγος Geoffrey Miller του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού εξέτασαν τα γνωρίσματα των χορευτριών στα σόου στριπτίζ.
Μια κοπέλα στο εν λόγω επάγγελμα κάνει τα πάντα για να δείχνει και να νιώθει όσο πιο σέξυ γίνεται, αφού το αποτέλεσμα θα φανεί και στην τσέπη της από τα πουρμπουάρ που θα λάβει. Ο Μίλερ παρατήρησε πως τα πουρμπουάρ των κοριτσιών ποικίλαν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Και η διαφοροποίηση αυτή συνδεόταν άμεσα με τον εμμηνορροϊκό κύκλο κάθε κοπέλας. Μια χορεύτρια με περίοδο έβγαζε 22 λίρες την ώρα, τη στιγμή που κάποια άλλη σε άσχετη στιγμή του κύκλου της έβγαζε 32 λίρες και πάνω σε μια ώρα. Τις γόνιμες ημέρες της, μια χορεύτρια συγκέντρωνε ακόμα και 45 λίρες σε μια ώρα. Το άρωμα που αναδύει το γυναικείο σώμα κατά τις γόνιμες ημέρες είναι όπως φαίνεται άκρως ελκυστικό.
Μυστικό Νο5: Τα λάθη που δεν κάνει η ερωτεύσιμη γυναίκα
Τα μυστικά που ακολουθούν, σκοπό έχουν να σε προφυλάξουν από το να ξενερώσεις το αγόρι που σε κάλεσε σε γεύμα. Μια υπηρεσία ευρέσεως ραντεβού έκανε μια έρευνα ανάμεσα στα μέλη της και εντόπισε τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε στο πρώτο ραντεβού.
Α. 46% υποστήριξαν ότι το να απαντάς στο κινητό την ώρα του ραντεβού, τους ξενερώνει.
Β. Στο 41% δεν άρεσαν οι κακότροπες με το προσωπικό του εστιατορίου γυναίκες.
Γ. 26% των ανδρών και 375 των γυναικών παραπονέθηκαν για άτομα που γνώρισαν και μιλούσαν πάρα πολύ για τον εαυτό τους στο ραντεβού.
Δ. 30% ξενέρωναν με το ραντεβού τους, όταν το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μιλούσε διαρκώς για τον/ την πρώην.
Ε. 45% των ανδρών παραπονέθηκαν για τις γυναίκες που μιλούσαν για τη δίαιτα που ακολουθούν ή τα κιλά τους και δεν έτρωγαν μπουκιά στο δείπνο.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails