Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Συμβουλές για μαλλιά

Βάλατε διπλάσια ποσότητα αφρού ή λακ, και τα μαλλιά σας εξακολουθούν να είναι χωρίς όγκο;
Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέτετε επιπλέον προϊόντα μαλλιών, απλά θα βαρύνετε περισσότερο τα μαλλιά σας και θα τα κάνετε λιπαρά. Αντ΄ αυτού, ψεκάστε τα μαλλιά σας με νερό, και στην συνέχεια στη συνέχεια δουλέψτε λίγο τα μαλλιά με τα χέρια σας.


Το νερό επαναενεργοποιεί τα προϊόντα ήδη στα μαλλιά σας.
Μετά χρησιμοποιήστε το πιστολάκι και μια στοργγυλη βούρτσα για να φρεσκάρετε την φόρμα των μαλλιών σας δίνωντας έμφαση στην ρίζα για όγκο.
Τα κατσαρά μαλλιά αν και πολύ εντυπωσιακα πολλές φορές ο "έντονος χαρακτήρας τους" θέτει αρκετό περιορισμό στην επιλογή του σωστού στυλ. Ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργεί η επιλογή ενός κουρέματος μεσαίου μήκους μιας και εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί το look "μανιταριού" όπως χαριτωμένα το έθεσε μια φίλη αναγνώστρια.


Το τρυκ για να αποφύγουμε αυτή την παγίδα είναι να κάνουμε ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Προσοχή όμως δεν πρέπει να το παρακάνουμε γιατί τότε θα δυσκολευόμαστε να τα φορμάρουμε και κινδυνεύουμε με φριζάρισμα. Τα κατσαρά μαλλιά θέλουν ιδιαίτερη και συχνή φροντίδα με ενυδατικές μάσκες για να έχει η μπούκλα σχήμα, ελαστικότητα και λάμψη.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails