Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Συνεχίζουν την απαραδεκτη τακτικη στην ΟΝΝΕΔ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ 16-18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ
(Αρα το ηλικιακο "ταβανι" είναι τα 18, στη ΟΝΝΕΔ)
Διαδικασία εγγραφής στην ΟΝΝΕΔ

Ξεκινά σήμερα 22/03/2010 η διαδικασία εγγραφών ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ, όσοι Έλληνες πολίτες από 16 έως...

18 ετών που κατέχουν αστυνομική ταυτότητα αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους, όπως επίσης και Έλληνες το γένος που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές αλλά κατέχουν Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς καθώς και Κύπριοι πολίτες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές Εκλογές.

Οι εγγραφές αυτές θα γίνονται στα γραφεία των ΝΟΔΕ όλης της χώρας πλην των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης που θα γίνονται στα κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στην Αθήνα (Ρηγίλλης 18) και Θεσσαλονίκη (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8). Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται στα γραφεία των ΝΟΔΕ αυτοπροσώπως με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας ομογενούς ή του διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα συμπληρώνουν το έντυπο της αιτήσεως που επισυνάπτεται, θα το υπογράφουν και θα παραδίδουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της κάρτας ομογενούς ανάλογα με την περίπτωση.

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ

Related Posts :Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails