Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Τα αντεθνικά κατορθώματα του ανεκδιήγητου Γιωργάκη

Από την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΓΣΕΕ ,εκεί στο ξενοδοχείο "ΑΘΩΣ ΠΑΛΛΑΣ" στη Χαλκιδική:

Mεταξύ των άλλων είπε τα εξής : "Είπαμε την αλήθεια στο λαό για την οικονομία. Ξέχασε μάλλον τις προεκλογικές με τις οποίες πήρε τις εκλογές πως..........


........."λεφτά υπάρχουν" ,"δεν θα αυξήσουμε τον ΦΠΑ" και "θα μπουν κανόνες στην αγορά". Επίσης είπε "Στηρίζουμε το εισόδημα του εργαζόμενου", "θα δοθούν αυξήσεις στους εργαζόμενους γιατί αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη", και διάφορα άλλα τινά. Εν συνεχεία μετά τις εκλογές ήρθε η μεγάλη καρατζαφερικού τύπου κολοτούμπα με τις πρόσφατες ληστρικές για την τσέπη μας εξαγγελίες. Συν τω χρόνω άρχισε με λιβάνισμα για το Δ.Ν.Τ ως μοχλό πίεσης για τους ευρωπαίους, Τώρα ξανακάνει ποιο γελοία κολοτούμπα και άτακτη υποχώρηση από τη μέχρι σήμερα πολιτική του έβαλε τους τσάτσους του να μας πείσουν πως μόνο μέσα από την Ε.Ε θα δοθεί η λύση και από την όποια τονίζει ( με αγωνία μήπως του χαλάσουν την.. προσφυγή στο Δ.Ν.Τ ) δεν θέλουμε τίποτα, αφού σαν Ελληναράδες που είμαστε θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, εγκαταλείποντας δήθεν οριστικά το προηγούμενο σενάριο. Με τόσο φορτίο όμως που κουβαλά ο άσχετος θα αναγκαστεί να στραφεί αργά η γρήγορα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για παροχή βοήθειας, πιθανόν και μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Συν τοις άλλοις με τις παλινωδίες του και τον κρυφό αμερικανισμό του κατάφερε μα είναι εκτός του (έστω ως συμπαθών ) άξονα που δημιουργείται μεταξύ Ρωσίας ,Γερμανίας, Τουρκίας ,με απρόβλεπτες εθνικές εξελίξεις, για αυτό και η πλήρη απαξίωση του αρχικά, από τους ρώσους που τον παρέπεμψαν στο Δ.Ν.Τ ,και στην συνέχεια από την ΜΕΡΚΕΛ που τον φτύνει κατάμουτρα. Όλα αυτά όμως ,οι λανθασμένες και εντολοδοχικές του πράξεις, βαρύνουν την Ελλάδα, και όχι τον εκάστοτε περιστασιακό πρωθυπουργό, που στην ουσία έχει χάσει την δεδηλωμένη αφού αλλά είχαν οι προγραμματικές του δηλώσεις, και άλλα πράττει. Εδω θα του υπενθυμίσουμε πως εάν καταφύγει στο Δ.Ν.Τ που εμπεριέχει και την απεμπόληση μέρους της κυριαρχίας μας θα πρέπει να έχει νέα λαϊκή εντολή, διότι σε διαφορετική περίπτωση είναι άκυρες για τον λαό, οι αποφάσεις του.

Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα-κυκλώνα-πατρονάρισμα από τα Μ.Μ.Ε ξεχάσαμε όμως για το ποιοι φταίνε που κατάντησε η χώρα με μηδέν δανεισμό το 1975 να δανείζεται κάθε εβδομάδα. Ποιοι έφαγαν, η που πήγαν τα δισεκατομμύρια που δανείστηκαν κρυφά με τοκογλυφικά μάλιστα επιτόκια, διαχρονικά οι κυβερνώντες. Γιατί άφησαν την χώρα έρμαιο των στυγνών διεθνών τρωκτικών, συνεργαζόμενοι με τους ευρωπαίο-υπαλλήλους των Βρυξελλών που λειτούργησαν ως μεσάζοντες αυτών. Δεν φέρει κανένας από τους κυβερνώντες ευθύνη που όλα αυτά τα χρόνια έκανε πολιτική ασύστολων διορισμών στο δημόσιο, για να μην φανεί η κρυφή αποστολή τους που ήταν η διάλυση της βιομηχανίας-βιοτεχνίας; Δεν φέρει κανείς την ευθύνη που οι καταθέσεις στο εξωτερικό ( σε αντιδιαστολή της μεγάλης μερίδας των πολιτών ) , μερικών νεόπλουτων κρατικο-συντήρητων φίλων τους υπερβαίνει το έλλειμμα; Τώρα άρχισαν επειδή βλέπουν πως έρχεται το τέλος τους να ρίχνουν στο τραπέζι οικουμενικές δήθεν κυβερνήσεις έκτακτης ανάγκης με τι; με χαλασμένα και σάπια πολιτικά κρέατα ,που το μόνο που φέρουν είναι η πολιτική πανούκλα των περασμένων άρρωστων δεκαετιών τους, για να μας αποτελειώσουν. Η Ελλάδα κύριοι δεν είναι πολιορκημένο κάστρο, Λάθος έχετε καταλάβει. Θα γίνει το….. ΒΑΤΕΡΛΩ σας.

http://ixnos1.blogspot.com/

Related Posts :Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails