Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν από χθες οι γιατροί του Νοσοκομείου Φλώρινας

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν από χθες οι γιατροί του Νοσοκομείου Φλώρινας, σύμφωνα και με απόφαση της γενικής συνέλευσης της περασμένης Παρασκευής. Όπως ανέφερε στην ΕΡΑ Φλώρινας ο πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής Κων/νος Γεωργακόπουλος, η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω....


των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργούνται από τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κατάσταση η οποία έχει πάρει, όπως λέει, τραγικές διαστάσεις.

Οι γιατροί επισημαίνουν για ακόμα μια φορά την μη πληρωμή ακόμη και σήμερα, ένα μήνα μετά την συνάντηση με την Υπουργό Υγείας, των δεδουλευμένων των εφημεριών του Δεκέμβρη, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, όπως τους είχαν υποσχεθεί.

Οι γιατροί δηλώνουν αποφασισμένοι, επεσήμανε ο κ. Γεωργακόπουλος, να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, εάν δεν λυθούν σύντομα τα προβλήματα και αν δεν προσληφθεί άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Από την πλευρά του ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κων/νιδης τόνισε πως ήδη πρέπει να έχουν τοποθετηθεί δύο γιατροί ένας μικροβιολόγος και ένας γυναικολόγος όπως τον διαβεβαίωσε η Υπουργός Υγείας σε συνάντηση τους πριν λίγες μέρες, επισημαίνοντας όμως πως με δύο γιατρούς δεν λύνεται το πρόβλημα χρειάζονται και άλλες προσλήψεις. Υπογράμμισε δε πως πρέπει να δοθούν περισσότερα κίνητρα στους γιατρούς για να έρχονται στην περιοχή.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails