Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Έρευνα για το θάνατο βρέφους από την Κοζάνη και η ξεφτίλα των πολιτικών

Μα πόσο ξεφτίλες, είστε οι πολιτικοί;

Την είδηση την ξέρετε όλοι: ένα βρέφος πέθανε μετά από ταλαιπωρία δύο εβδομάδων, αφού περιπλανήθηκε στα νοσοκομεία Πτολεμαϊδας, Κοζάνης, Βέροιας και τέλος έφτασε με σηψαιμία στο Ιπποκράτειο, όπου και κατέληξε. Ενας πατέρας και μια μητέρα, κράτησαν το παιδί τους, το παιδάκι τους, ηλικίας 13 μηνών, στην αγκαλιά τους πεθαμένο. Και σήμερα τρέχουν να το θάψουν. Να ανοίξουν λάκο, να το βάλουν στο φέρετρο, να το ρίξουν στον τάφο και να το σκεπάσουν με χώμα.

Και ξέρετε ποιά ήταν η απάντηση της Υπουργού Υγείας;“Έρευνα για το θάνατο βρέφους από την Κοζάνη διέταξε η υπουργός Υγείας”

Τι λέτε μωρέ; Πόσο ξεφτιλισμένοι είστε;

Το μωρό πήγε στην Κοζάνη, όπου δεν υπάρχε παιδίατρος,

μετά πήγε στην Πτολεμαϊδα, όπου δεν υπήρχε παιδίατρος,

μετά πήγε στη Βέροια, όπου δεν υπήρχε παιδίατρος,

και οι παθολόγοι διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα

και μετά …πέθανε. Τόσο απλό, ε;

Και αντί να παραιτηθεί και να αλλάξει χώρα η κυρία Ξενογιανακοπούλου, που άφησε όλα τα νοσοκομεία της επαρχίας, χωρίς γιατρούς, διέταξε έρευνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα εσείς θα διατάξετε έρευνα;

Έρευνα πρέπει να διατάξουν οι πολίτες για να απολογηθείτε για ποιό λόγο έμειναν όλα τα νοσοκομεία χωρίς παιδίατρο! Θα μας τρελάνετε; Έχετε αφήσει όλα τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και “διατάζετε έρευνα;” Kαι σεις ρε εντεταλμένοι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζετε τον αντιπερισπασμό του Υπουργείου, ως είδηση; Εσείς δεν αναρωτιέστε; Ποιός πρέπει να ερευνηθεί;

Ένας σοβαρός εισαγγελέας δεν υπάρχει να σας χώσει μέσα;

Να πάτε στην κηδεία του μωρού κ. Ξεκογιαννακοπούλου και να ρίξετε εσείς την τελευταία χούφτα χώμα, στα ματάκια του μωρού.

taxalia


Related Posts :Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails