Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Νομαρχία Φλώρινας: Αναμόρφωση Π.Ε.Π. Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρεία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κίρκου και παρουσία του Μητροπολίτη Φλώρινας, κ. Θεόκλητου, του Νομάρχη Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, καθώς και φορέων του Νομού Φλώρινας με κύριο θέμα την αναμόρφωση του ΠΕΠ 2007-2013.


Ο κ. Βοσκόπουλος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα κ. Κίρκο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός και επισήμανε την ετοιμότητα την οποία έχει, την ανάγκη των έργων του Νομού ο οποίος αδυνατεί αυτό το χρονικό διάστημα να υλοποιήσει τις μελέτες και ζήτησε τη συμβολή της Περιφέρειας. Τόνισε ιδιαίτερα ότι η Φλώρινα έχει μείνει έξω από την κατασκευή του κάθετου άξονα που θα την συνέδεε με την Εγνατία Οδό και θα έδινε ευκολότερη προσβασιμότητα στα μεγάλα αστικά κέντρα με αποτέλεσμα να είναι ο πιο αδικημένος Νομός από τους τέσσερις της Δ. Μακεδονίας, καθώς οι υπόλοιποι τρεις Νομοί Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης, βρίσκονται δίπλα στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.

Ο κ. Κίρκος τόνισε ότι ο κύκλος ενημέρωσης και διαβούλευσης που ξεκίνησε με τους φορείς των τεσσάρων Νομών της Περιφέρειας αφορά την αναμόρφωση του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails