Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η ρουμάνα Μπράντζα κυρίαρχησε στην Φλώρινα

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας γυναικών "Καλλιπάτειρα 2010", που διεξήχθη στη Φλώρινα, νικήτρια αναδείχθηκε η Ανα Μπράντζα από τη Ρουμανία, η οποία πέρυσι είχε πάρει τη 2η θέση. Στον τελικό νίκησε 15-11 τη Σόνια Τολ από την Ολλανδία, ενώ το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν η Ανκα Μορόιου από τη Ρουμανία και η Ρενάτα Κνάπικ από την Πολωνία.

Από ελληνικής πλευράς, την ψηλότερη θέση πήρε και πάλι η Βάσω Κουμπάνη (26η), ενώ ακολούθησε η Ελίνα Αμπάλωφ (29η). Από εκεί και πέρα, πέντε ελληνίδες αγωνίστηκαν στο ταμπλό των "64" (Νικολάου, Βαρβέρη, Πέρδικα, Αθανασίου, Παπαδοπούλου) και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στο πρώτο νοκ άουτ.

* Στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης γυναικών, που διεξήχθη στη Λαμέτσια Τέρμε της Ιταλίας, η Βάσω Βουγιούκα πήρε τη 13η θέση με αντίκρισμα 16β. στην παγκόσμια κατάταξη, που τη φέρνουν στη 19η θέση στον κόσμο, την ψηλότερη που είχε ποτέ.
* Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους ασκήσεως ανδρών που έγινε στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας, ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος κατετάγη 30ος ανάμεσα σε 124 αθλητές.


Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails