Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

VS
Την έντονη διαμαρτυρία της προς την Υπουργό Παιδείας Δια βίου Μάθησης Και θρησκευμάτων κα. Άννα Διαμαντοπούλου, εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΓΕ Φλώρινας και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας Χρύσα Μάντση, για τον αποκλεισμό των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από τη Διοικούσα Επιτροπή.

Να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής Ν.Δ. του Νομού Στάθης Κωνσταντινίδης κατέθεσε σχετική ερώτηση την περασμένη εβδομάδα στην Υπουργό Παιδείας για το ίδιο θέμα.

Η κα Μάντση επισημαίνει στην επιστολή της ότι η ενέργεια αυτή της κας Υπουργού προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και υποβιβάζει τους πανεπιστημιακούς δασκάλους μας.


Κατηγορεί δε την κα Διαμαντοπούλου για σκοπιμότητες και «χρέη», που πρέπει να εκπληρώσει.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς την Υπουργό Παιδείας

Δια βίου Μάθησης Και θρησκευμάτων

κα. Άννα Διαμαντοπούλου

Κυρία Υπουργέ

Χρειάστηκαν έξι μήνες διαβούλευσης (μαγειρέματος) για να συγκροτηθεί η νέα Δ.Ε. του Π.Δ. Μακεδονίας και Ω΄ του θαύματος!!

Αγνοήσατε επιδεικτικά τους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους του νομού Φλώρινας προκαλώντας έτσι την οργή όλων των Φορέων και των κατοίκων του νομού.

Είκοσι χρόνια στηρίζουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου με υποδειγματικό τρόπο παράγοντας προϊόν παιδείας αναβαθμισμένο και άξιο θαυμασμού (τυχαία δεν έχει τις υψηλότερες βάσεις στις εισαγωγικές).

Ρωτώ: Χαρακτηρίσθηκαν ως ανίκανοι από την ηγεσία του Υπουργείου σας ή ως Εθνικά επικίνδυνοι;

(Με τη δυναστεία Τσόκλη τελειώσατε ή υπάρχουν και άλλα χρέη που πρέπει να εκπληρώσετε).

Διατελώ εν αναμονή

Χρύσα Μάντση

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails