Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010

Από χρώματα, φέτος θα ντυθείτε στα κίτρινα και τα πορτοκαλί! Πολλοί οίκοι προτίμησαν τα δύο συγκεκριμένα χρώματα.Tip:Για όσες προτιμούν πιο απαλά χρώματα, προτιμήστε τα γήινα όπως μπεζ, καφέ, απαλό ροζ. Είναι και αυτά must.


Οι γυναίκες για πολλούς σχεδιαστές είναι φέτος το καλοκαίρι πολύ αποκαλυπτικές.Tip:Ακολουθήστε το παράδειγμά τους αλλά μόνο και εφόσον πληρείτε τα απαραίτητα προσόντα, αλλιώς προσπαθήστε να βάλετε τις διαφάνειες και τις δαντέλες σας σε πιο διακριτικά σημεία, όπως το λαιμό και τα χέρια.
Η μόδα των jumpsuits ξεκίνησε από πέρυσι και καλά κρατεί και φέτος που η μόδα των φαρδιών ρούχων έχει αρχίσει να εξαπλώνεται. Tip:Διαλέξτε καλύτερα μία σκούρα απόχρωση εκτός και αν νιώθετε τρομερή αυτοπεποίθηση με το σώμα σας. Συνδυάστε το με απαλό bronze μακιγιάζ.
Tα κάπρι επανέρχονται δυναμικά, είτε λίγο πιο κάτω από το γόνατο είτε μέχρι τη μέση της γάμπας. Tip:Για γυναίκες που αγαπούν τα σπορ –casual ντυσίματα επιλέξτε κάπρι σε τζιν ύφασμα ή τύπου σαλβάρι.
Δε νομίζω να υπάρχει χρονιά στην ιστορία του καλοκαιριού που να μη φορέθηκαν τα μίνι. Tip:Ξεκινήστε από τώρα τα καθίσματα για να τα τιμήσετε δεόντως.
Οι βάτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έρχονται για να μας ανυψώσουν τους ώμους… Tip:Φορέστε βάτες σε συνδυασμό με skinny τζιν και γίνετε η επόμενη Victoria Beckham.Το μόνο που θα σας λείπει τότε είναι ένας…David.
Τα γυαλιστερά υφάσματα μπορεί να είναι στη μόδα τώρα το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι θα μας απασχολήσουν επίσης μιας και είναι σούπερ hot must.Tip:Συνδυάστε τα με φλατ μπαλαρίνες για να τα γειώσετε λίγο ή με δεκάποντα για να τα εξυψώσετε.
Τα λουλουδάτα σύνολα πάντα μου θυμίζουν άνοιξη. Αυτό το καλοκαίρι θα τα γευτείτε και με το παραπάνω. Tip:Προτιμείστε μπλούζες με πολύχρωμα λουλούδια ή νερά, και αποφύγετε να είστε ντυμένοι από την κορφή ως τα νύχια με λουλουδάτα ρούχα.
Αυτά ήταν τα trend για την άνοιξη καλοκαίρι του 2010. Noμίζω πλήθος επιλογών μας περιμένει και φέτος. Μεταξύ όλων των παραπάνω τα βολάν, τα πολύχρωμα γυαλιά ηλίου, τα ρούχα που θυμίζουν εσώρουχα, τα σορτς καθώς και τα πολύ ψηλά παπούτσια είναι μερικά ακόμα trend που θα μας απασχολήσουν. Μη διστάσετε να διαλέξετε αυτό που σας ικανοποιεί και σας ταιριάζει περισσότερο.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails