Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

6 tips προσωπικής περιποίησης

Εφαρμόστε τις απλές συμβουλές μας και δείτε τον εαυτό σας να αναζωογονείται όλο και περισσότερο κάθε μέρα.
1. Κάθε βράδυ σκουπίστε προσεκτικά όλο σας το πρόσωπο με ένα βρεγμένο ζεστό –καθαρό- πετσετάκι με λίγο gel καθαρισμού προσώπου. Έτσι θα κάνετε ένα συνδυασμό ελαφριάς απολέπισης και καθαρισμού.
2. Πριν κοιμηθείτε βάλτε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα, ιδιαίτερα στο πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου, όπως. κάτω από τα μάτια.
3. Το πρωί μην ξεχάσετε το makeup σας. Ακόμη κι αν δεν κάνετε ολοκληρωμένο βάψιμο, το μοντέρνο makeup έχει ενυδατικά στοιχεία, και προστατεύει το δέρμα σας.


4. Κάντε κάθε εβδομάδα το προσωπικό σας μανικιουρ και πετικιούρ, έστω κι αν αυτό είναι ελάχιστο. Έτσι θα αποφύγετε την συσσώρευση νεκρών κυττάρων αλλά και την επίπονη απομάκρυνση τους.
5. Μια φορά την εβδομάδα κάντε ένα μπάνιο που θα διαρκέσει τουλάχιστον μια ώρα. Αξιοποιήστε αυτό τον χρόνο για να βάλετε μια μάσκα προσώπου και μαλλιών. Το νερό πρέπει να είναι πολύ ζεστό, (μέχρι εκεί που αντέχετε), ενώ θα περιποιηθείτε το δέρμα σας με ένα αφρόλουτρο που θα συνδυάζει ιδιαίτερο άρωμα και απαλότητα. Το δερματολογικά ελεγμένο Camay σας προσφέρει μια τέτοια περιποίηση, ενώ οι 4 διαφορετικές συσκευασίες του θα σας δώσουν μια αξέχαστη εμπειρία αρωματικής ανανέωσης.
6. Μια ενυδατική λοσιόν σώματος θα πρέπει να είναι πάντα μαζί σας. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβή, και καλό είναι να έχετε ένα δεύτερο μπουκάλι στην εργασία σας.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails