Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα την Τετάρτη

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Σοβαρή επιδείνωση του καιρού με πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.Αναλυτικά Κακοκαιρία αναμένουμε την Τετάρτη σε ολόκληρη την χώρα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους έντονα σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, στα νησιά του Ιονίου την Δυτική Στερεά την Μακεδονία και...

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σοβαρή επιδείνωση του καιρού με πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.
Αναλυτικά
Κακοκαιρία αναμένουμε την Τετάρτη σε ολόκληρη την χώρα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους έντονα σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, στα νησιά του Ιονίου την Δυτική Στερεά την Μακεδονία και την Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά τα 9 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 9 Beaufort.
Θερμοκρασία
H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 7-8 βαθμούς στα Κεντρικά τους 13-14 βαθμούς στα Δυτικά τους 13-14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15-16 βαθμούς.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails