Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πρεμιέρα 1ου Ομίλου: Ουρουγουάη-Γαλλία

Με στόχο την νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16» του Mundial, αναμετρώνται αύριο (21:30 ώρα Ελλάδας) στο Κέιπ Τάουν...


η Γαλλία και η Ουρουγουάη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 1ο όμιλο του Μουντιάλ.

Ο Ραϊμόν Ντομενέκ, που διάγει την τελευταία του διοργάνωση ως προπονητής των «πετεινών» σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, έτσι ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο στον ρυθμό που θα προκύψει, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Ο Λορίς αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια, ενώ η εμπειρία των Αμπινταλ, Εβρά και Γκαλάς στην άμυνα αναμένεται να αποδειχθεί καταλυτική για το αποτέλεσμα. Οσον αφορά στην επιθετική λειτουργία, οι Τουλαλάν και Μαλουντά θα αποτελέσουν τους «τροφοδότες» των Γκουβού, Ανελκά και Ριμπερί, προκειμένου οι «τρικολόρ» να φτάσουν στο γκολ.

Από την πλευρά του, ο Οσκαρ Ταμπάρες, αιφνιδίασε με τις επιλογές του, καθώς άλλαξε την 11αδα που είχε ανακοινώσει προ ημερών, με την προσθήκη του Μαουρίτσιο Βικτορίνο και του Εγκίντιο Αρεβάλο Ριος. Οπως δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, προέβη σ΄ αυτές τις αλλαγές (θα παίξει μάλλον με 3-4-3) προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει ανασταλτικά την ομάδα της Γαλλίας. Οσον αφορά στα «όπλα» των Νοτιοαμερικανών, αυτά δεν είναι άλλα από τους Φορλάν και Σουάρες που θα ηγηθούν της «γραμμής κρούσης».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιάπωνας, Γιουϊτσι Νισιμούρα

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails