Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Μετάλλιο" η Ελλάδα στο "Μουντιάλ" των καλλιστείων

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στον διαγωνισμό ομορφιάς της FIFA «Miss World Cup » 2010 κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο. Η 28χρονη Κατερίνα Γιαννόγλου, με τη μεσογειακή ομορφιά και το ταμπεραμέντο της ξεχώρισε με ευκολία ανάμεσα στις συνολικά 32 διαγωνιζόμενες καλλονές από τις ισάριθμες χώρες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική και ανακηρύχθηκε ..........

«Ζήσε κάθε στιγμή του μουντιάλ από το Gamebookers! Μάθε τα τελευταία νέα από την Νότιο Αφρική και πόνταρε στα φαβορί του διαγωνισμού.»

Α’ Αναπληρωματική Miss World Cup 2010. Τον μεγάλο τίτλο κατέκτησε η εκπρόσωπος της... Αργεντινής, η Τζένιφερ Σέρμαν, ενώ Β’ Αναπληρωματική στέφθηκε η Αβαλον-Σανέλ Βέιτζιγκ από την Ολλανδία, που το 2009 είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της και στις διοργανώσεις «Miss Universe» και «Miss World». Οι υποψήφιες πραγματοποίησαν τρεις εμφανίσεις επί σκηνής, μία με την εθνική ενδυμασία της χώρας τους, μία με βραδινό φόρεμα και μία με μπικίνι. Ο διαγωνισμός ομορφιάς «Miss World Cup 2010», που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του, φιλοξενήθηκε στο «Europa Park» της γερμανικής πόλης Ρουστ και η νικήτρια κέρδισε, μεταξύ άλλων, 5.000 ευρώ μετρητά και ένα ταξίδι στην Αίγυπτο. Μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής ήταν η Miss World Cup 2006 Εντβιχ Μπαντάκου, η σχεδιάστρια Κλόντια Εφενμπεργκ, ο πρώην διαιτητής της FIFA Γουόλτερ Εσβάιλερ, ο Σέρβος προπονητής Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρόι Μακάι και ο Καρλ Οντερματ. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν ο κόουτς Μαραντόνα και ο Μέσι με την παρέα του θα βρεθούν σε εξίσου καλή φόρμα με την Τζένιφερ Σέρμαν.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails