Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ των... άτυχων

Κόκκινος συναγερμός στη Νότιο Αφρική... Δεν αναφερόμαστε σε κάποια απειλή για τρομοκρατική επίθεση στο Μουντιάλ, αλλά για τον τραυματισμό πρωτοκλασάτων παικτών, κάτι που έχει ανησυχήσει όλες τις ομάδας,παρουσιάζουμε την ενδεκάδα των μεγάλων απουσιών........

«Ζήσε κάθε στιγμή του μουντιάλ από το Gamebookers! Μάθε τα τελευταία νέα από την Νότιο Αφρική και πόνταρε στα φαβορί του διαγωνισμού.»

Η Γερμανία αισθάνεται αρκετά... καταραμένη, οι απουσίες βασικών παικτών ανέρχονται πλέον στις πέντε και ο Γιακίμ Λεβ... βαρέθηκε να φωνάζει νέους ποδοσφαιριστές. Τεράστιο πλήγμα και για την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία είδε το μεγάλο της αστέρι, Ντιντιέ Ντρογκμπά να υποβάλλεται σε επέμβαση στο χέρι και η παρουσία του στο μεγάλο ραντεβού να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Η ατυχία χτύπησε λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ και οι περισσότεροι από αυτούς θα δουν τη διοργάνωση από την τηλεόραση. Τελευταίος των... καταραμένων ο Άριεν Ρόμπεν, η κατάσταση του οποίου δεν είναι πολύ σοβαρή, ωστόσο η παρουσία του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το gazzetta.gr παρουσιάζει μια... διαφορετική ενδεκάδα, η οποία «περιέχει» πολλά κιλά... γκαντεμιάς και ατυχίας!
Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Άντλερ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σπάσιμο στα πλευρά. Την τριπλέτα της άμυνας πλαισιώνουν δυο Γερμανοί και ένας Άγγλος. Οι Σκρετλ, Βέστερμαν, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς της σεζόν, αλλά και της προετοιμασίας με συνέπεια να τεθούν εκτός πλάνων. «Αισθάνομαι καταραμένος» τόνισε ο Ρίο Φέρντιναντ και με το... δίκιο του, αφού μια εβδομάδα πριν την έναρξη χτύπησε στην προπόνηση!

«Κέρδος» για την Ελλάδα!

Η ατυχία της Νιγηρίας ήταν.... δώρο για την Ελλάδα, και μπορεί κανείς να μην επιθυμούσε τραυματισμό παίκτη, ωστόσο ο καλύτερος παίκτης της, ο Όμπι Μίκελ θα μείνει εκτός. Ο μέσος της Τσέλσι μπορεί να επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «Μπλε», ωστόσο δεν θα χαρεί και το Μουντιάλ. Νέος τραυματισμός μέσα σε δυο μήνες και ο Λαρς Λάγκερμπακ τον απέκλεισε.
Μεγάλος «άτυχος» και ο Μίκαελ Εσιέν που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που μπορεί να στοιχίσει αρκετά στη Γκάνα.
Ο Μπάλακ δεν... χάρηκε το νταμπλ και ένα μαρκάρισμα του Μπόατενγκ στον τελικό Κυπέλλου του στέρησε την ευκαιρία για το μεγάλο ταξίδι στη Νότιο Αφρική. Ακόμα ένας μέσος από τη Γερμανία, αφού και ο Λας ήταν στους άτυχους που δεν κατάφερε να γευθεί λίγο από το όνειρο!
Ο Πίρλο τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ιταλίας, όμως οι πιθανότητες να προλάβει κάποια ματς είναι αρκετές.

Η επίθεση αποτελείται από δυο μεγάλους αστέρες, τον Ντρογκμπά και τον Ρόμπεν. Ο Ιβοριανός φορ δέχθηκε... καρατιά από Ιάπωνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ο Ολλανδός τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ουγγαρία, και φυσικά δεν χάρηκε την εξάρα. Βέβαια, ο παίκτης της Μπάγερν δεν θα αντικατασταθεί, με την τεχνική ηγεσία να τον... περιμένει στα δύσκολα!

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails