Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ειναι κι αυτοι ....για τον π...... καβαλα

Το μικρό σκοπιανό κόμμα «ТМОРО» (το οποίο διαπνέεται από καθαρά ‘αλυτρωτική’ ιδεολογία και σταθερά κατά της Ελλάδας, έχει πλήρη ονομασία στα σκοπιανά: "Трајно македонско радикално обединување") διαφωνεί, πλήρως, με τις πολιτικές διαδικασίες που ακολουθεί η κυβέρνηση της χώρας του, όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και όχι μόνον.


Το «ТМОРО», δια μέσου του προέδρου του, Βάσκο Σεχτάνσκι, ζητά από την κυβέρνηση του Γκρουέφσκι να σταματήσει όλες τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για το όνομα και να προτείνει διαπραγματεύσεις για «την επιστροφή των ακινήτων των σλαβο-‘Μακεδόνων’ που κατασχέθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία 70 χρόνια".
Σύμφωνα με την εκτίμησή του πάνω από 700.000 σλαβομακεδόνες έχασαν τα ακίνητά τους στη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα και τη Καστοριά.
Κατηγορεί μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση για κλοπή του 51% τους εδάφους της ‘Μακεδονίας’ , για γενοκτονία και για απέλαση ενός εκατομμύριου σλαβομακεδόνων από τη «Μακεδονία του Αιγαίου».
(σ.σ. δηλαδή, πόσα εκατομμύρια θα βγουν, τελικά, οι Σλαβομακεδόνες 10, 20;)
Μάλιστα, το σκοπιανό αυτό κόμμα, «ТМОРО», με αφορμή την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, ζήτησε από τη κυβέρνηση Γκρουέφσκι να υποβάλλει ψήφισμα στο αμερικανικό κογκρέσο να καταδικάσει τη «γενοκτονία του ελληνικού κράτους κατά του μακεδονικού λαού» την περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων του 1913.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails