Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το Ευρωπαϊκό στην Φλώρινα

Μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας είναι η σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας, με την οποία αναθέτει στην Φλώρινα και στον Ο.ΞΙ.Φ. την ευθύνη διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εφήβων στο Ξίφος Ασκήσεως τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η ανάθεση θεωρείται μεγάλο επίτευγμα αφού για αντίστοιχα κύπελλα υποβλήθηκαν 24 υποψηφιότητες από αντίστοιχες ευρωπαϊκές πόλεις. Ήταν αποτέλεσμα μιας πολύ συστηματικής δουλειάς με την υποστήριξη και καθοδήγηση του Προέδρου της ΕΟΞ και στενού φίλου της Φλώρινας κ. Μανώλη Κατσιαδάκη και των στελεχών του Ο.ΞΙ.Φ. κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Αθηνών.


Έτσι η Φλώρινα συνεχίζει να εκπέμπει δυνατά το στίγμα της στον αθλητικό κόσμο και να γίνεται πόλος έλξης σε εποχές πραγματικά δύσκολες.

-Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων οι Δημήτρης και Ιορδάνης Ηλιάδης με την συμμετοχή τους στο ομαδικό αγώνισμα. Στον 1ο αγώνα για την 8άδα έχασαν από το Ισραήλ 38-45 και στην συνέχεια για τις θέσεις 9-12 έχασαν από την Μολδαβία 26-45. Για τις θέσεις 13 – 16 νίκησαν διαδοχικά την Ισπανία και την Λετονία καταλαμβάνοντας την 13η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιορδάνης Ηλιάδης κατέκτησε την καλύτερη ατομική θέση (25η ) από ολόκληρη την ελληνική αποστολή σε όλα τα όπλα.

- Συνολικά 60 αθλήτριες από 15 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή για το «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2010». Δεσπόζει η Ρουμάνα Μπράντζα, Ολυμπιονίκης και σταθερή φίλη της Φλώρινας. Όλα δείχνουν ότι οι τυχεροί που θα βρεθούν το επόμενο σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο θα απολαύσουν δυνατές μονομαχίες.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails