Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Τέλος εποχής» για Ρεχάγκελ

Το «τέλος εποχής» του Ότο Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής σηματοδότησε η χθεσινοβραδυνή ήττα 2-0 από την Αργεντινή για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» της γαλανόλευκης το 2001, αποχωρεί μετά από εννέα χρόνια από το «τιμόνι» της εθνικής, απόφαση την οποία ανακοίνωσε το πρωί στους παίκτες της εθνικής ομάδας. Προάγγελος αυτής της εξέλιξης μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση Τοπαλίδη, ο οποίος δήλωσε μετά τον αγώνα με την «αλμπισελέστε» ότι αποχωρεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο βοηθός του Γερμανού όσο και ο ίδιος ο Ρεχάγκελ είναι πλέον εκτός συμβολαίου.



Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ήταν αναμενόμενο και θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτραπεί, εάν ο 71χρονος τεχνικός οδηγούσε την εθνική Ελλάδας στους «νοκ άουτ» αγώνες του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του «Όθωνα», η εθνική Ελλάδας προκρίθηκε δύο φορές σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο στη διοργάνωση του 2004, η οποία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Πορτογαλίας, καθώς και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά την αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδας, επικρατέστερος διάδοχός του αυτή τη στιγμή είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Related Posts :



Related Posts :



1 σχόλιο:

Rex7 είπε...

Πολύ καλός και ο Σάντος, μακάρι να έρθει! Ότο σε ευχαριστούμε για τις χαρές, τις συγκινήσεις και τα... φράγκα! (να 'ναι καλά η vistabet!)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails