Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Το μακιγιάζ της παραλίας

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να δείχνεις κούκλα και στην παραλία; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να είσαι κούκλα ακόμη και με το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο να σε καίει και απόλαυσε το πιο hot καλοκαίρι της ζωής σου!
Μέηκ-απ παραλίας: το να διαλέξεις το σωστό μέηκ-απ για την παραλία δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά τελικά αξίζει τον κόπο γιατί σου εξασφαλίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα ακόμη και...


κάτω από τον καυτό ήλιο! Πες ναι στο μέηκ-απ με αντηλιακό δείκτη προστασίας αντί να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστά την κρεμούλα σου και το μέηκ-απ σου, για πιο άψογο αποτέλεσμα. Διάλεξε λοιπόν ένα ελαφρύ μεήκ-απ στον τόνο της επιδερμίδας σου και άπλωσε το γύρω από τα μάτια, τη μύτη και λίγο στο πηγούνι. Έτσι θα φαίνεται ότι είσαι σχεδόν άβαφη ενώ εσύ θα έχεις καλύψει τυχόν μικροατέλειες εύκολα και γρήγορα!
Κάνει σκιά: το μακιγιάζ των ματιών στην παραλία είναι ένα ευαίσθητο θέμα αφού δεν θέλουμε να μας προδίδει. Τα πολύ in και αυτή τη σεζόν ουδέτερα χρώματα είναι αυτά που σου λύνουν τα χέρια και χαρίζουν διακριτικό χρώμα στα βλέφαρα σου ακόμη και στη θάλασσα. Απαλά ροδακινί και μπεζ χαρίζουν στα μάτια σου την απαραίτητη λάμψη ενώ ακόμη και μια επάλειψη με το πινέλο από το αγαπημένο σου ρουζ στα βλέφαρα σου θα αλλάξει τελείς το πρόσωπο και θα τους κάνει όλους να παραμιλάνε!
Τιπ: μην ξεχνάς ότι λαμπερές σκιές με μια ελαφριά δόση γκλίτερ κάνουν τα μάτια σου να ξεχωρίζουν ακόμη και στην παραλία με την προϋπόθεση ότι δεν περνάς στο άλλο άκρο!
Λίγο κρασί, λίγο μάσκαρα και το αγόρι σου: το θέμα μάσκαρα είναι ένα ακόμη πολύ ευαίσθητο θέμα και οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτική αν δε θέλεις να καταντήσεις μασκαράς! Άρα, αν και μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λιγάκι στο ντεμακιγιάζ η αδιάβροχη μάσκαρα είναι αυτή που σου λύνει τα χέρια και δίνει χρώμα στις βλεφαρίδες σου ενώ δε μουτζουρώνεσαι μετά την πρώτη βουτιά. Μια στρώση αδιάβροχη μάσκαρα -σε καφέ χρώμα για πιο φυσικό αποτέλεσμα-θα τονίσει διακριτικά το βλέμμα σου ενώ κανείς δε θα καταλάβει ότι έχεις βαφτεί στο ελάχιστο. Αν επιμένεις να είσαι φαν της μαύρης μάσκαρα και στο μπάνιο περιορίσου στη μια στρώση και στις επάνω μόνο βλεφαρίδες για να μην νομίζουν ότι είσαι make up freak!
Κραγιόν και λιπ-γκλος: εκτός από το αντηλιακό για τα χειλάκια σου και το λιπ-μπαλμ, κάτι σε πιάνει και δε λες να βγεις στην παραλία χωρίς να απλώσεις στα χείλη σου μια στρώση από το αγαπημένο σου κραγιόν! Αφού λοιπόν δε μπορείς να αποχωριστείς το κραγιόν σου, προτίμησε την πιο λαμπερή εκδοχή του- δηλαδή το λιπ-γκλος- που σου χαρίζει μια διακριτική λάμψη. Το απαλό ροζ, το ροδακινί και το κοραλλί σε μορφή γκλος χαρίζουν λάμψη στα χείλη σου!
Τιπ: μην ξεχνάς να ανανεώνεις το αντηλιακό των χειλιών σου μετά από κάθε βουτιά!
Ρουζ καλοκαίρι: το ρουζ στην παραλία είναι μάλλον ένα εργαλείο μακιγιάζ που θα σου φανεί το λιγότερο άχρηστο! Με το που θα κάτσεις στην παραλία λιγάκι θα πάρουν χρώμα τα μαγουλάκια σου ενώ αν τα τσιμπήσεις λιγάκι θα πάρουν αμέσως χρώμα! Ξέχνα το ρουζ και περιορίσου στα βασικά: λίγο μέηκ-απ, λίγο γκλος και λίγη μάσκαρα και έφυγες!

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails