Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Φίνο γαλλικό μανικιούρ με ροζέ βερνίκι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τίποτα δεν είναι πιο κλασάτο από το αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ. Όσα χρόνια και να περάσουν, όσα στρας ή ζωγραφιές και αν έρθουν στη μόδα, το γαλλικό μανικιούρ ήταν και θα παραμείνει συνώνυμο του άψογου στιλ. Για να δείξουν τα χέρια σας πιο λεπτοκαμωμένα κάντε ένα γαλλικό μανικιούρ με λεπτή άσπρη γραμμή, που είναι πιο διακριτικό και πιο ταιριαστό στις καθημερινές σας δραστηριότητες.


Για το «γέμισμα» του νυχιού προτιμήστε ένα ροζ βερνίκι γιατί το τελείως διαφανές είναι υπερβολικά «ήσυχο» χρώμα, ενώ το σχεδόν λευκό δίνει πολύ κλασικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, αποφύγετε το μπεζ χρώμα γιατί κιτρινίζει. Αντίθετα, το ελαφρώς ροζέ βερνίκι κολακεύει περισσότερο τα δάχτυλα, ενώ ένα πιο έντονο ροζέ θα σας απαλλάξει από το να τα περάσετε και δεύτερο χέρι. Για να στεγνώσουν τα νύχια περάστε τα με στεγνωτικό και για να αποκτήσει το μανικιούρ μεγαλύτερη διάρκεια κάντε ένα τρικ: περάστε τα ξανά με στεγνωτικό και απλώστε λίγο στεγνωτικό στις άκρες και στην κάτω επιφάνεια των νυχιών (που προεξέχει από το δάχτυλο), ώστε να μην ξεφτίσει το γαλλικό μανικιούρ.

Γιατί γαλλικό μανικιούρ και όχι κάτι άλλο;
• Το γαλλικό μανικιούρ είναι πιο χρονοβόρο αλλά κρατά περισσότερο. Επιπλέον, ταιριάζει με όλα τα στιλ, από τις φόρμες γυμναστικής και τα καθημερινά σας ρούχα μέχρι τα βραδινά σας σύνολα.
• Αν οι άκρες ξεφτίσουν δεν θα φαίνεται τόσο άσχημα όσο θα φαίνονταν αν τα νύχια ήταν κατακόκκινα ή μπορντό. Επιπλέον, μπορείτε να διορθώσετε το ξέφτισμα με μια πινελιά λευκού βερνικιού, χωρίς να χρειαστεί να ξεβάψετε όλο το νύχι.
• Για να διορθώσετε λάθη στο γαλλικό μανικιούρ χρησιμοποιήστε το ειδικό ξεβαφτικό στιλό ή μια λεπτή μπατονέτα βουτημένη σε ξεβαφτικό χωρίς ασετόν.

Related Posts :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails